Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Aanvulling op de reis: Maine of Virginia?

Discussie gestart

gijs1985

Hallo allemaal!

In september ga ik een paar weken op vakantie in Noord-Oost Amerika. We gaan ieder geval naar New York, Washington en de Niagara Watervallen. Na het lezen van de verhalen hier op het forum lijkt me de natuur rond de finger lakes erg mooi om naartoe te gaan. We zijn bezig met het plannen van de route alleen zitten we met een dilemma.. we kunnen twee dingen doen om onze reis aan te vullen: we kunnen vanuit Boston naar het noorden gaan om nog meer van Maine te zien (Portland, Acadia N.P. en dan richting Adirondack) of vanuit Washington naar het zuiden via het Shenandoah National Park richting Virginia Beach (en dan weer omhoog richting NY). Zijn er mensen die tips hebben? We houden erg van natuur en cultuur. Ik heb ergens gelezen dat de autoroute door het Shenandoah National Park (en de Blue Ridge Mountains) een beetje gaat vervelen na een tijd. Het schijnt veel op de Franse Vogezen te lijken. Wat zijn jullie ervaringen?

Alvast erg bedankt voor jullie reacties.

Gijs
#1 - 26-05-2009, 14:54 uur
« Laatst bewerkt op: 26-05-2009, 19:57 uur door gijs1985 »

Jez

Langs de kust in Maine is een erg mooie route en de bergen in NY State, New Hampshire en Vermont zijn schitterend in september (maar nog mooier in oktober...). Je gaat vaak makkelijker naar Virginia dan naar Maine, dus ik zou Maine kiezen, maar dan wel de Kancamagus Highway in New Hampshire en de Whiteface Mountain-route in de Adirondacks meenemen. Via de Fingerlakes heb je dan een mooie route naar de Niagara Falls.

We zijn 2x in september op de Blue Ridge geweest, 2x hei´g weer waardoor het een beetje tegenviel.
#2 - 26-05-2009, 21:05 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15