Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Bear Mountain here I come!

Discussie gestart

witness

Daar ga ik dan! Op naar Camp Ma-Kee-Ya in Bear Mountain New York. Zondagochtend vlieg ik naar London en dan 's middags van London naar JFK. Als het goed is landen we om 16.10 locale tijd. Mijn eerste nachtje verblijf ik op Columbia University. De volgende dag wordt ik opgehaald door iemand van het camp. Ik ga werken als drama instructor op een daycamp. Onwijs leuk lijkt me. En in het weekend tijd om the big apple te verkennen. Na mijn werk op camp blijf ik nog ongeveer twee weken in de VS (vanaf 25 augustus). Daarvoor staat nog niks vast, maar ik red me wel ;)

Nu alleen nog wat oranje rotzooi kopen zodat ik Nederland goed kan aanmoedigen. Ben de enige Nederlander op camp dus moet wel een indruk achterlaten ;)
Ga ook foto's maken van nederland en de oranjegekte om te laten zien aan de mensen op camp.

Heeft iemand die bekend is met de omgeving toevallig nog wat tips? Het lijkt me er erg mooi.

Groetjes Marjol  wink
#1 - 16-06-2006, 21:24 uur

Pieter79

Hoi Marjol,

Ik ga half juli in m'n uppie naar NY, helaas voor maar een weekje. Het is net wat je leuk vindt, maar een keer een weekend in New York beleven zal wel gaaf zijn. Het enige nadeel is dat je de auto daar ergens kwijt moet kunnen als je een hotel buiten de stad hebt. In de stad zijn tal van dingen te bezichtigen, zoals Ground Zero, Vrijheidsbeeld, Battery Park, Central Park, SoHo en Little Italy, eventueel een rondvlucht met helikopter of een bustour door de stad.

Zelf blijf ik alleen maar het weekend in de stad en dan ga ik (met huurauto) wat toeren richting noorden. Ik zie wel waar het schip strand......

In ieder geval veel plezier toegewenst daar op het summercamp!
#2 - 16-06-2006, 22:02 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

bgroeneveld

Marjo: veel plezier in dat kamp. Ik denk nog steeds tevreden terug aan zes weken in de Pocono's in 1971 (en daarna een maand lang met de bus dwars door de VS). Het begin van wat uiteindelijk is uitgelopen op 30 jaar (and counting!) Amerika en een dubbele nationaliteit.
#3 - 19-06-2006, 02:49 uur

brius

He, je zit er al weer een tijdje en ik hoop dat je erg geniet van je tijd daar. Ik ben er zelf ook geweest, op camp in Bear Mountain St Park (camp Top of the Pines) in '99. zeer mooi gebied! wij hadden campers uit de Bronx/Harlem and Brooklyn, ik ben benieuwd waar jouw campers vandaan komen. Ook uit NYC??
nogmaals heel veel plezier en succes, want het kan soms best zwaar zijn... ::)  2006-01
#4 - 24-07-2006, 05:17 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15