Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

De route is bepaald

Discussie gestart

Monique Gerrits

Zondag vertrekken we naar New Wark, onze route is op dit moment als volgt
Boston
Glouchester - Cape Ann (Whale watching)
Kennebunkport
Portland
Ford Knox
Bar Harbor - Arcadia Natl Park
Bangor - Augusta - Conway (Railway station / shopping)
White Mountains - Kankamagus Highway
Lincoln Whale Tale Water park
Burlington - Waterbury B&J
White River Junction
Green Mountains - New Wark

Heeft iemand nog tips op deze route, dan hoor ik het graag, we hebben niets besproken alleen een auto, waar we het leuk vinden en willen blijven dan doen we dat!
#1 - 31-07-2006, 22:59 uur

pw.van.andel@hccne

wij hebben New England een paar keer gedaan. Zonder je interesse te kennen, is adviezen geven een hachelijke zaak. Onze hoogtepunten op jouw route waren:
-NH Portmouth, een SubMarine
-CT Groton, Navy museum, Nuclear Sub tour (de Nautilus, een atoomonderzeeer)
-CT New London, Coast guard academy
-MA Fall River,  Battleship cove. 
-RI Newport, Naval college Mus
MA Boston, Navy yard, Boat & Mus;  USS Constitution, 55 Water St, Charlestown 1797 Fregat
Het is maar waar je interesse naar uitgaat. Vergeet niet in Bangor bij Miller te eten. Van Bangor naar Canada blijft het bewoond: 50% is antiekhandel, de rest is 2e hands auto's.

Begin elke USA tour met een bezoek aan de AAA. Neem de tourbooks en maps van de staten waar je doorheen gaat reizen. Streep alles wat je niet interesseeert door en bezoek de rest. De reis er naar toe en terug is vaak leuker dan de attractie. Je komt veel tijd te kort dus een goede reden om weer terug te gaan. Als je weer tijd en geld hebt.   
#2 - 01-08-2006, 03:57 uur

Monique Gerrits

Hallo Peter,
Onze interesse is nogal breed, wij reizen met twee kinderen van 8 en 11 jaar, voor hun moet het ook  leuk blijven.  Bedankt voor de tip om bij Miller te gaan eten in Bangor, helaas blijkt Miller gesloten te zijn.
#3 - 02-08-2006, 16:59 uur

Traveller

In de White Mountains van New Hampshire kun je de Mnt. Washington oprijden met eigen auto langs een mooie haarspeld-route, of met een stoomtrein omhoog (dit duurt een stuk langer, maar voor de kinderen is dit misschien wel een leuk uitje). De kans op mooi weer is daarboven niet groot. Toevallig hadden wij stralend mooi weer, maar dat is treffen.
Een bezoek aan Watercountry Pittsburg N.H. is ook zeker de moeite waard: een park stik vol glijbanen van easy tot echt verschrikkelijk eng!
groetjes,
Ytsje nlvlag
#4 - 03-08-2006, 12:39 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15