Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

klein rondreisje Newark-Niagara Falls-Kingston(thousand islands)

Discussie gestart

pepper47

Gaan 25 augustus met Britisch Airways naar Newark en vertrekken weer op 5 sept. met American Airlines vanaf JFK voor het luttele bedrag van 380 euro pp, hebben via Alamo een auto geregeld op NewArk en gaan de eerste dag naar Corning, 2e dag 2 overnachtingen Niagara Falls canadese zijde, daarna 1 ovn in Kingston hier begint het Thousand islands gebied van hier uit naar Scranton 1 ovn en de dag erna een bezoekje aan het grootste outlet van USA in Woodbury Common Central Valley NY met een overnachting in Chester.
de dag erna op het gemakje terug naar Newark om te auto in te leveren, en van hier uit naar Manhattan voor de rest van ons verblijf, onze keus is dez maal gevallen op Hotel Ramada New Yorker, we weten niet of dit iets is, hebben reeds Howard Johnson,Wolcott, Pennsylvania en het Radisson Martinique gehad dus laten ons verrassen.
misschien heeft er nog iemand tips voor onderweg? thousand islands bijv.
en moet je lopen naar de auto verhuurder, of is het vlakbij?
ben in voor tips en wil iemand wat weten van New York, bijv shoppingtips laat het horen, mijn vrouwen zijn al overal geweest van Woodbury tot Jersey Gardens en zelfs bij Century 21.

#1 - 29-01-2009, 16:24 uur

thieske

Alomo zit gewoon op het vliegveld, de Skytrain gaat er voor nop heen. Daarna is het maar een klein stuk wandelen.
#2 - 01-02-2009, 11:08 uur
For Boston, For Boston, We sing our proud refrain

pepper47

bedankt, alle tips helpen
we hoeven dan geen kostbare vakantietijd te verdoen met zoeken.
#3 - 02-02-2009, 11:04 uur

Ine

Niet al te ver van Kingston aan de oostkant van de Hudson liggen de huizen van zowel Vander Bilt en ook van oud president Roosevelt. Beiden tegen betaling te bezichtingen, heb je een nationale parkenpass dan valt de toegangsprijs hieronder. Zeker dat van Roosevelt is interessant met een apart museum met allerlei spullen e.d.
De tuinen van beide zijn gratis toegankelijk.
Verder is de Woodbury Mall leuk, maar zeker niet de grootste van de USA, die in Las Vegas is een groter.
Woodbury is niet overdekt, dus hou rekening met het weer.
#4 - 02-02-2009, 12:50 uur

pepper47

Dat zijn mooie tips voor het gebied 1000 islands ik wist niet van het bestaan van die huizen af, ik weet wel dat je vanf Kingston bootochten kunt maken maar of er andere plaatsen zijn waar het mooier of beter is weet ik niet, als we daags erna daar wegrijden gaan we nog naar Alexandria Bay misschien is daar ook wat te zien.
en inderdaad Woodbury common had ik inderdaad op het lijstje staan, daar ga ik elk jaar naartoe, leeg koffer heen, vol terug, en dan gaan we normaal vanuit NY met de bus en nu laat ik mijn route daarlangs lopen, we overnachten in het Holiday Inn in Chester dat is 14 km daar vandaan.
ik dacht dat Woodbury de grootste was met meer dan 200 winkels, maar ja in Amerika weet je nooit hé big, bigger, biggest.
in ieder geval bedankt voor de reactie, alweer een leuke aanvulling, en daar is dit forum voor heb ik begrepen.
#5 - 02-02-2009, 20:43 uur

PetraVS

Mijn broers hebben in Kingston bij Queens University gestudeerd.  De universiteit is een copie van die in Edinburgh en de moeite van een bezoekje waard.  Het is een erg leuk plaatsje, zeker in de zomer.   Je kunt met de boot natuurlijk excursies maken door het Thousand Islands gebied, wat prachtig is.   Fort Henry is ook de moeite van een bezoek waard.   Ook zijn we een aantal keren met de ferry naar Wolfe Island geweest, erg mooi.  Alexandria Bay stelt niet veel voor.  We hebben daar een keer gecampeerd, wel prachtige zonsondergang, herinner ik me.  Op de grens tussen Canada en de VS daar kun je naar boven op de Skylon Tower, vanwaar je schitterend uitzicht op de Thousand Islands hebt.   Een heel mooi gebied, dat!
#6 - 04-02-2009, 19:27 uur

pepper47

PetraVS, bedankt voor de tips
we zullen zeker een boottochtje maken vanuit Kingston, enne bij de niagara zouden 2 torens zijn? :afro:
#7 - 04-02-2009, 21:09 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15