Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

mooi appartement te huur in Manhattan

Discussie gestart

pepita1967

hai, nou we zijn dus net terug uit NY en het was er FANTASTIES!!!! wat een ongeloofelijke stad. geen bugs gezien trouwens, wel ontzettend geboft met ons appartement. Het voldoet aan alle eisen die de politie stelt aan appartementen, en de eigenares heeft me gezegd dat ze indd geen risiko gaat lopen. Het ligt in Yorkville, de betere wijk In Manhattan, bus stopt voor de deur. Starbucks ligt ook op 5 min. lopen, net als de supermakt. Er zijn 4 slaapplaatsen, appartement was heel schoon, open keuken, badkamer, 2 pers.bed en een slaapbank. We waren met onze 2 kinderen van 11+14 en waren 800$ kwijt. Wel fijn dat je niet altijd hamburgers hoeft te eten maar ook af en toe een normaal bord eten kan klaarmaken. Als je meer info nodig hebt hoor ik t wel, groetjes Jacq (mail maar naar pepita1967@hotmail.com)
#1 - 16-09-2010, 23:00 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15