Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

NY en/of Boston met kerst en oud en nieuw 2007

Discussie gestart

coulthard

Hello folks,

ben ik weer effe sinds lange afwezigheid; heb een vraagje waarmee jullie me hopelijk kunnen helpen.

Ik ben van plan om samen met vrienden de kerst en oud en nieuw door te brengen in de East Coast dit jaar   cheerb    ; we willen zowiezo oud en nieuw proberen te vieren op Times Squares. Kerst waarschijnlijk ergens anders (Boston, Baltimore ...). Nou hebben wij begrepen van een reisorganisatie dat het niet echt aan te raden is ivm het weer. Enige ideeen en/of tips, advies zijn erg welkom....   dansbanaan

Hoor en zie het wel, en alvast bedankt.. 8)

grtz
DC

#1 - 24-01-2007, 05:29 uur
‘Without a song, the day would never end; without a song, a man ain’t got a friend; without a song, the road would never bend - without a song.' So I keep singing a song. Goodnight. Thank you.”

PetraVS

Nieuw!
Waarom die twee steden?  Ik zou naar Washington gaan, daar staat de National Christmas Tree (en de Menorah) en ook bij het Capitool een gigantische boom.  Je kunt schaatsen in het midden van de Mall en er zijn overal Kerst vieringen.  Het weer is er meestal minder slecht, dan noordelijker en als dat wel zo is zijn er allerlei musea en IMAX theaters om in te duiken. Het is een makkelijke treinreis vanuit NYC.
#2 - 25-01-2007, 00:09 uur
« Laatst bewerkt op: 25-01-2007, 00:11 uur door PetraVS »

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15