Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Onze planning vanaf 3 augustus

Discussie gestart

jastsali

Dag allemaal,

Op 3 augustus gaan we weer naar ons favoriete vakantieland. Vorig jaar deden we de Rockies en een stuk Mid-West (ook geplaatst op dit forum). Dit keer gaan we naar het Noord Oosten en we pakken een stuk van de Zuidstaten. Wederom hebben we veel informatie en tips van dit geweldige forum kunnen halen. Voor hen die interesse hebben:
De planning, route en alle informatie met links etc kunnen jullie lezen op onze website. (www.jastsali.nl) Tijdens onze reis houden we, net als vorig jaar,  dagelijks een verslag bij ons op ons weblog. Veel leesplezier gewenst.
#1 - 17-07-2006, 23:17 uur

Wop

Hi,

Ik zie dat we elkaar net mis lopen, vrijdag de 18e vertrekken jullie bij de Niagara Falls en dan komen wij aan... Even zwaaien onderweg?  ;D

(mijn planning)
#2 - 18-07-2006, 09:33 uur

jastsali

Dat gaat niet niet lukken Wop. We zetten wel een Hollands vlaggetje op onze auto. Misschien zie je ons dan nog rijden. Ik zie dat jij naar de Yankees gaat. Heb je al tickets daarvoor of wil dat terplaatse gaan regelen? Ik weet even niet wat het beste is. Ik denk dat het goedkoper is om ze pas terplaatse te kopen. Bijvoorbeeld: Wij willen ook naar de Lion King, maar zijn geschrokken van de prijzen. Twee jaar geleden ben ik daar al geweest en betaalde toen kort voor de show aan de kassa in het theater de helft van wat het in de voorverkoop online kost.
PS: Nu ik jouw reactie zie schiet me weer te binnen dat je nog van me te goed hebt hoe de banner op onze site is gemaakt. Ik zal mijn zoon (die deze in photoshop heeft gemaakt)vanavond vragen en stuur je een PM
#3 - 18-07-2006, 10:22 uur

Wop

Ik bedoel zwaaien terwijl jullie voorbij rijden  ;)

Wat betreft de kaartjes voor de Yankees die heb ik online al aangeschaft. Geeft mij ook zekerheid dat ik op zeker heen kan.

Ik zie de PM wel verschijnen :)
#4 - 18-07-2006, 12:24 uur

Sol

TO, prettige vakantie!
#5 - 27-07-2006, 11:25 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15