Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Reisverslag Auto/Motor trip naar Pennsylvania

Discussie gestart

Loek

Onze reis afgelopen Mei van Denver naar Lancaster en weer terug is vastgelegd in een reisverslag op onze website www.loekvanhelden.com.  Kilk op "Stories and travel (Dutch)" en vervolgens op "Pennsylvania (05/2009)".
#1 - 18-09-2009, 20:20 uur

hdeweert

Bij het lezen spat de jaloezie er bij mij af. De fietsen gaan er bij mij wel in maar voor de motor heb ik geen plaats in de auto.
 Als afvallige Staphorster wil ik altijd nog eens Amish country bezoeken. Helaas zal het wel even duren voordat dat gebeurd.
Het moet een prachtig avontuur geweest zijn. Alleen de rit van 800 Ml,  tja dat red ik niet. Bij 200 Ml heb ik het vaak al gezien.
Harm
#2 - 18-09-2009, 21:58 uur

peter1962

Geweldig, wij hebben in 20007 een week in PA doorgebracht. Naar mijn idee ook zo'n staat waar (te) weinig aandacht voor is. 95% gaat naar California, Texas, FLorida enz
PA is meer dan de Amish county, de persoonlijke rondleiding in Gettysburg (een gids mee in de camper) was 1 van de hoogtepunten.
Helaas ben ik mn reisverslag online kwijtgeraakt, maar de foto's hebben we nog!

Peter
#3 - 19-09-2009, 08:46 uur
APRIL kan niet snel genoeg komen!!

Fisherman

Dat is een leuk verslag Loek :afro:! Dat was een mooi tripje,alleen jammer van de regen.

Citaat
Naar mijn idee ook zo'n staat waar (te) weinig aandacht voor is. 95% gaat naar California, Texas, FLorida enz
PA is meer dan de Amish county

Daar ben ik het helemaal mee eens! Er is heel veel moois te zien in Pennsylvania!
Ik woon in Central Jersey een half uurtje van de staatsgrens met PA (Bucks County),en daar is het ook geweldig mooi,veel leuke historische plaatsjes langs de Delaware River zoals New Hope,veel covered bridges,mooie landschappen en natuur en veel meer!
Ik kom ook regelmatig in de Poconos waar het heel mooi is en waar ik in de winter zelfs ook nog kan skien 8)!
#4 - 23-09-2009, 18:19 uur

thieske

Makes me want tot travel again! Ik heb helaas vrees voor motors...  Dus ik doe het met de auto  8)

Ik vond PA geweldig! Ik ben als nederlandse NFL-volger natuurlijk erg gesteld op de Steelers en dus moet je een keer in Pittsburgh geweest zijn! Al met al hebben wij in onze NO-trip afgelopen November 5 dagen doorgebracht in PA.

Het begon met heel veel sneeuw (lake effect...)Vervolgens in Pittsburgh rond gelopen en heel veel moois gezien. Ik vond het een enorm leuke stad om doorheen te wandelen! Daar hebben we onder andere deze politie-trike gezien.


Onderweg naar Gettysburg kwamen we deze signs tegen. Met name de rechter sprak me erg aan!


Gettysburg


En Philly


onze volgende reis zal weer naar het noord oosten gaan, ik heb nog steeds een wedstrijd van de steelers in mijn verlanglijstje staan dus PA zal zeker weer bezocht worden  :afro:
#5 - 01-10-2009, 11:29 uur
For Boston, For Boston, We sing our proud refrain

Jez

Leuk, Pennsylvania! Ga binnenkort even lezen, Loek!
#6 - 01-10-2009, 14:57 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15