Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Rondleiding White House Washington

Discussie gestart

4mjanssen

Wij zijn op 11,12 en 13 augustus 2012 in Washington en willen graag een rondleiding door het Witte Huis. Ik heb begrepen dat je dit via de Nederlandse Ambassade zou moeten aanvragen ?
Via hun site staat er dat er voorlop geen aanmelding worden aangenomen omdat ze met een nieuw reserveringssysteem bezig zijn. Heeft iemand nog tips, we hebben helaas geen familie in de USA ?
Alvast bedankt voor jullie tips.
Groetes de 4 M's  >:D
#1 - 25-06-2012, 10:52 uur

maryde

Wij hadden het geluk dat we vorig jaar via een goede kennis in aanmerking kwamen. Hij ,een Amerikaan, benaderde een congreslid uit zijn woonplaats met het verzoek of wij een rondleiding konen krijgen. Formulieren invullen en invullen en invullen en ...gelukt. De moeite waard en een belevenis, maar snel voorbij en strak geregeld. Ik begrijp dat "onze "manier niet voor iedereen weggelegd is, maar heb je Amerikaanse vrienden.... Wel ruim vantevoren aanvragen.
#2 - 25-06-2012, 18:30 uur

B-man

Klopt, het is inderdaad het makkelijkst om het via iemand in de VS te regelen, die vragen het dan aan bij hun congreslid (van de betreffende staat). Hou er wel rekening mee dat je hier maanden van tevoren mee moet beginnen ivm formulieren, background checks, etc.
#3 - 16-08-2012, 09:57 uur
"There is nothing wrong with America that cannot be cured by what is right with America"

NYC in 4 dagen! : http://www.verenigdestaten.info/new-york-city-in-een-weekend-4-dagen/

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15