Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Washington D.C. voor 3 weken, wat gaan we doen?

Discussie gestart

danithegirl

Hallo allemaal,
afgelopen week aangemeld voor dit forum omdat op ons wensenlijstje o.a. een rondreis door Californie maken staat , nadat Florida zo goed was bevallen.

Ik ben toch ook bij dit onderdeel terecht gekomen omdat mijn tante heeft voorgesteld te ruilen volgend jaar juli/augustus. Zij in ons huis, wij in haar huis.

Maar wat gaan we doen 3 weken in de stad Washington? Is er genoeg op rij-afstand (heen en weer) om je hier 3 weken te vermaken?
Ik ga in oktober naar New York, maar zou dat in de Washington periode best weer willen herhalen, maar dan ontkom je niet aan hotelovernachtingen.

Wie ken deze omgeving goed en heeft tips? We komen niet echt verder dan uiteraard de stad zelf; Philadelphia, Gettysburg, Mt Vernon?

Bij voorkeur max 2 uur rijden enkele reis.

#1 - 14-07-2015, 21:16 uur

Skydriver

Wij zijn er nét weg, en er is zo ontzettend veel te doen en te zien! Bijvoorbeeld het Holocaust museum, heel erg indrukwekkend, en voor iets heel anders de Smithsonian ZOO, en dan alle musea en monumenten in de stad zelf! Kijk maar eens op Google! Het is misschien wel verstandig om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, zoals bv. de metro!
#2 - 15-07-2015, 05:40 uur
The USA....What else?

Hans B

Als je een rondreis in het westen van plan was, waarom zou je nu ineens niet verder dan 2 uur van je schoorsteen willen rijden. Je kunt toch best wat leuke dingen verderweg zoeken en daar een overnachting plannen.
#3 - 15-07-2015, 07:58 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

Marianne

Is dit in plaats van de reis naar het westen, of is het een extra reis? In het eerste geval zou ik er ook een rondreis aan vastknopen.
Is het een extra reis dan kan ik me voorstellen dat je andere keuze maakt.

In Washington zelf kun je je inderdaad meerdere dagen vermaken. In de omgeving zijn de Great Falls ook een aanrader.

Marianne
#4 - 15-07-2015, 09:18 uur

danithegirl

Als je een rondreis in het westen van plan was, waarom zou je nu ineens niet verder dan 2 uur van je schoorsteen willen rijden. Je kunt toch best wat leuke dingen verderweg zoeken en daar een overnachting plannen.

Hans, omdat er één rondreis op het lijstje staat, wil dat niet zeggen dat we geen andere keuze kunnen maken, toch? Bovendien heeft mijn tante juist gevraagd te ruilen zodat er iemand in huis is. Het is dan niet de bedoeling dat we van de 3 weken maar een paar nachtjes van haar woning gebruik maken. Althans zo is het niet afgesproken.
Vandaar dus de vraag wat er zo allemaal interessant genoeg is om naar toe te gaan juist zonder overnachting.

#5 - 15-07-2015, 10:41 uur

danithegirl

Dank voor de tips! Ik ga ze eens bekijken.
#6 - 15-07-2015, 10:42 uur

Hans B

Mijn opmerking was niet bedoeld om geen andere keuze te kunnen maken.
Het lijkt mij ideaal indien je een overnachtingsadres hebt, scheelt je een hoop kosten.
Het zou fijn zijn als je wat verder de omgeving in zou kunnen en mogelijk een nachtje elders zou kunnen verblijven. Misschien is dat met tante te regelen.
#7 - 15-07-2015, 14:36 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

danithegirl

Zo is het Hans, het scheelt inderdaad een hoop kosten. Wellicht is bijvoorbeeld per week wel 1 overnachting elders een optie.
ik had er al twee gereserveerd voor New York omdat ik 1 nachtje New York erg kort vind.
Dan blijven nog twee uitstapjes over waar we kunnen overnachten, dan mag dat natuurlijk wel verder weg zijn dan 2 uur enkele reisafstand.
Ga zeker de tips even bekijken en hou het forum in de gaten.
#8 - 15-07-2015, 15:47 uur

Jez

Probeer een tour door het White House te krijgen. Dat kun je niet zelf regelen, maar je tante waarschijnlijk wel: dit kan namelijk via een congresman aangevraagd worden. Wij hebben hiervoor onze tante in Pennsylvania ingeschakeld en zijn nu in afwachting van de kaartjes - fingers crossed!

En vanuit DC is er ook genoeg te beleven op een dag afstand:
Great Falls NP is erg mooi.
Shenandoah NP en Lurray Caverns
Een ritje door Maryland naar Ohiopyle SP (Fallingwater van Frank Lloyd Wright, aanrader)
Bezoek aan het Flight 93 monument in Stoystown
Geschiedenis opsnuiven in Gettysburg
Dagje Baltimore
Atlantic City en Virginia Beach zijn ook nog wel te doen, hoewel je dan misschien een nachtje daar wilt blijven
#9 - 15-07-2015, 23:38 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Pieter79

Ik ben geneigd te zeggen om van de mogelijkheid gebruik te maken om 3 weken alléén maar in D.C. te verblijven. Ik heb geen idee hoe oud je bent (durf het ook niet te vragen embarressed ), maar je zou je nu eens als een local kunnen gedragen en gaan stappen in het college gebied, of dingen doen die mensen van jou leeftijd daar doen. Zeker niet vergeten om ook heel veel monumenten en musea bezoeken aangezien die allemaal gratis zijn als ik me niet vergis. Ook als je denkt ergens geen interesse in te hebben, ga er toch naar toe en misschien kom je wel iets verrassends tegen.

De reden dat ik dit voorstel is omdat ik zelf op een gegeven moment ook een soort local werd toen ik bij mijn toenmalige verloofde op bezoek ging. Vond ik zeker wel iets hebben, en zeker die eerste paar keer gaf me dat wel een ander soort gevoel dan alleen maar op vakantie te zijn. Op vakantie maar met een andere pet (en zonder rugzak) erop uit.

Gr. Pieter

#10 - 16-07-2015, 03:06 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

Jez

Zeker niet vergeten om ook heel veel monumenten en musea bezoeken aangezien die allemaal gratis zijn als ik me niet vergis.

Niet allemaal; National Geographic Museum niet, bijvoorbeeld. Maar alle musea van het Smithsonian wel
#11 - 16-07-2015, 06:50 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

maryde

Wij waren in augutus/ september 2011 in Lancaster, Pennsylvania en maakten van daaruit veel trips waarvan sommige met overnachtingen. Rondom Lancaster, Amish gebied, vond ik fascinerend. Gettysburg zag ik al genoemd, de autotour langs de slagvelden, waarvan ik weinig verwachtte was indrukwekkend.  In de buurt van Gettysburg, in Fallingwater is de villa ontworpen door Frank Lloyd Wright te bewonderen, de villa is gebouwd over een waterval. Pittsburgh, wel weer wat verder weg heeft het Heinz History Center en het Andy Warhol Museum.  Ook wij hadden een bezoek aan het Witte Huis kunnen regelen, ongeveer zoals Jez aangaf. De kennis uit Lancaster had dat via een lokale politicus kunnen regelen, zeer de moeite waard, maar wel ruim van te voren regelen!
 Bij het Capitol in Washington stapte mijn man op een bewaker af, zei dat wij uit Nederland kwamen en vroeg of we naar binnen konden. We werden doorgestuurd en doorgestuurd, maar het eindigde ermee dat we binnen konden kijken, na veel security posts gepasseerd te zijn. Vergeet een bezoek aan de begraafplaats Arlington niet, indrukwekkend en makkelijk met ov te bereiken.
New York bezochten we ook een paar dagen, met de Amtrak vanuit Philadelphia, kan vast ook vanuit Washington.
#12 - 17-07-2015, 09:59 uur

Skydriver


wij hebben onlangs, toen we in Pennsylvania waren, het flight93 memorial bezocht! En alhoewel het nog niet eens helemaal klaar was, was het al een enorm indrukwekkend monument! Echt een aanrader!!
#13 - 18-07-2015, 04:37 uur
The USA....What else?

Marianne

Probeer een tour door het White House te krijgen. Dat kun je niet zelf regelen, maar je tante waarschijnlijk wel: dit kan namelijk via een congresman aangevraagd worden. Wij hebben hiervoor onze tante in Pennsylvania ingeschakeld en zijn nu in afwachting van de kaartjes - fingers crossed!
Je kunt het zelf via een congresman regelen, zo hebben wij het gedaan.

Zie voor ons bezoek aan Washington ons 2012-verslag.

Marianne
#14 - 18-07-2015, 09:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15