Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

camperen

Discussie gestart

arno meijer

wij willen in jullie gaan camperen in calefornia
zijn er mensen die hier mee ervaring hebben
wij nemen zelf een tent mee uit nederland en huren verder een auto?
 waar moeten we rekening mee houden?
#1 - 04-05-2004, 22:25 uur

Norbert

Ikzelf heb geen ervaring met camperen. In Amerika is het echter net als in Nederland, je kunt alleen of officiele kampeerplaatsen overnachten. Daar het in Juli hoogseizoen is het raadzaam om van tevoren plaats te reserveren op een camping.
In Californie leven ook beren. Met het bereiden van eten en het bewaren van eten, dien je hier rekening mee te houden. Bereid geen voedsel in of vlakbij jullie tent en hetzelfde geld voor het bewaren van voedsel.
Bij de campgrounds bij de Nationale Parken zijn vaak beer bestendige bewaarplaatsen en wordt ook informatie verstrekt over hoe voedsel e.d. te bewaren.

Je moet trouwens ook geen voedsel in de auto bewaren, anders bestaat de kans dat een beer jouw auto openbreekt.
#2 - 08-05-2004, 17:04 uur

dutchgirl

Wij hebben vorig jaar 2 1/2 maand lekker in ons auto'tje geslapen en ook af en toe in de tent.

Je kan soms campings vinden op landkaarten aangeven staan.. Je hebt campings met toezicht of zonder. De prijzen zijn dan ook verschillend. Als je in een omgeving zit met beren.. Hang je etenswaren ver van de tent aan een touw in de boom....Helaas kunnen beren klimmen en moet je wel weten hoe je ze moet ophangen.
Er is genoeg info te vinden hoe je dat moet doen. Verder hadden we berenpeppersray dat misschien werkt.. Voorkom dat je tussen de jongen en de moeder in staat...
 En laat geen rommel achter....

En maak jezelf niet te bang
Dutchgirl

#3 - 01-06-2004, 15:10 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15