Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Hoe een beweeglijke dreumes in een camper laten slapen?????

Discussie gestart

jip

Wij gaan over twee weken voor 4 weken rondtrekken door het westen van Amerika in een grote camper. De kids hebben we in de  afsluitbare 'slaapkamer' bedacht, maar mijn zoontje van 1,5 is een nogal beweeglijk typetje, zelfs in zijn slaap. De bedoeling is dat hij samen met zijn zus op het grote bed gaat slapen, maar ik weet eigenlijk wel zeker dat hij daar vanaf gaat vallen. Heeft iemand van jullie ervaring met dit 'probleem'  en hoe hebben jullie dat opgelost?

Monique
#1 - 20-08-2008, 23:09 uur

Pieter79

Ik kan je helaas niet helpen, alleen wel dat je "Hans B" op dit forum eens moet vragen. Maar ik denk dat hij dit bericht hier ook wel leest!

Gr. Pieter
#2 - 21-08-2008, 17:06 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

nieuwenoord

In het reisverslag van Maarten en Ellen en hun kinderen spreken ze over Deryan-bedjes, soort tentjes. Is dat wat misschien? Zij zijn maar liefst drie maanden weg geweest en hun jongste is ook nog geen 2 jaar.
#3 - 22-08-2008, 11:02 uur

ned in MO

Je kunt bij walmart of de toys R us een rekje kopen dat je onder het matras vastzet. de opstaande rand boven het matras zorgt dat ie er niet uit kan vallen.
#4 - 23-08-2008, 05:02 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

jip

dank jullie wel voor jullie reacties! Ik heb inderdaad ook het reisverslag gelezen waar de ' tentjes' in aan de orde kwamen, maar ik werd er zelf nogal claustrofobisch van. Heb ook het idee dat die niet geheel ongeschonden door de vakantie heen komen. Ik zie dat rekje dat je bij Walmart kunt kopen wel zitten! Ben benieuwd of mijn zoontje dat ook zo ervaart.....

Monique
#5 - 23-08-2008, 16:25 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15