Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ik zoek een eenvoudige plaats om te slapen ...

Discussie gestart

RV

Hallo allen !

Ik heb een probleempje ...
Op 9, 10 en 11 oktober ben ik in Helena, Arkansas waar het jaarlijks Blues & Heritage festival is.
Ik heb alle mogelijke hotels gecheckt en ze zijn allemaal volzet.

De enige mogelijkheid die ik nog kan bedenken is een tentje meenemen ...

Dus als iemand nog een oplossing heeft voor ons is die zeker welkom !

Een paar details:
We zoeken overnachting voor 2 nachten voor 2 personen. Maakt niet uit wat!

Alvast bedankt,
RV
#1 - 01-07-2008, 14:13 uur

hdeweert

Hallo RV

In april had je dat probleem ook al. Als je echt geen hotels in de directe omgeving kunt vinden zul je het verder weg moeten zoeken.
Verder is het hoe dichter je bij de datum van het evenement komt hoe minder hotels je in de omgeving nog beschikbaar vind en hoe duurder ze worden.
Je geeft zelf al het alternatief.
Veel succes
Harm   
#2 - 01-07-2008, 16:38 uur

Jenn

Het blues festival is erg populair en er zijn niet heel veel hotels en B&B's in Helena / West Helena, dus het is logisch dat die snel vol zitten. Inderdaad een tentje meenemen of uitwijken naar een andere plaats. Tunica bijvoorbeeld. Er zijn voldoende casino's waar jullie kunnen verblijven, maar ook genoeg andere hotels/motels die nog kamers vrij hebben. Ik zou er alleen niet te lang mee wachten, hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat ook die kamers vol zitten. Het is wel een klein stukje rijden, maar als je echt graag naar het festival wilt dan is dat je vast wel waard.  ;)

Anders is er misschien in Marvell nog iets te vinden, of Walnut Corner ofzo. Of kijken of je in contact kan komen met iemand die daar woont en voor 2 nachten een bed beschikbaar heeft. Mensen zijn over het algemeen heel gastvrij daar, dus wie weet. Succes ermee, en veel plezier bij het festival!
#3 - 01-07-2008, 17:27 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15