Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Lufthansa en Frankfurt......pffff

Discussie gestart

Ronald Verhoog

Wie heeft er net zulke slechte ervaringen met het vliegen via Frankfurt met Lufthansa (partner United) ?????  ??? ??? Ik had al een hekel aan Heathrow als overstapplaats i.p.v. Washington maar Frankfurt is toch wel een 'crime' met de grote afstanden, constante wisselingen van gates (weer lopen  :-[). Vliegen via Frankfurt of Heathrow kun je beter niet doen!!

Ronald
 
#1 - 08-10-2004, 23:18 uur

Ebelix

Frankfurt is nog een stuk erger dan Heathrow. Als je geluk hebt dan blijf je in Heathrow in dezelfde terminal (als je met BA vliegt). In Frankfurt moet je zo wie zo trainen voor een marathon. De luchthaven is een groot gangenstelsel. Echt een verschrikking. Ze moeten daar alles platgooien en een kompleet nieuwe terminal bouwen.
#2 - 09-10-2004, 08:46 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

Norbert

Als je van Schiphol een rechtstreekse vlucht neem naar je eindbestemming in Amerika, hoef je ook niet over te stappen.  ;D ;D
#3 - 11-10-2004, 19:35 uur

Bakvet

Op Heathrow heb ik wel eens met de Britse arrogantie te maken gehad. "Mag ik eerst even uw ticket zien?" ("Oh, alweer zo'n stuk shit dat economy reist en iets durft te vragen!") "Meneer, neemt u maar plaats in de wachtruimte (zeg maar liever: rookruimte) en let op het omroepsysteem tot uw vlucht wordt omgeroepen!"

Ik wist niet dat Frankfurt ook zo erg was, wat afstanden betreft. Bedankt voor de waarschuwing. Al heb je daar dan nog het voordeel dat je euro's in je zak hebt.

Op Heathrow moest ik geld wissellen om een broodje te kunnen kopen tegen woeker-commissie en ik probeerde een telefoontje te plegen. Aan wisselen, koffie, krant, 1 broodje en 2 mislukte telefoontjes was ik bijna 25 euro kwijt.

Bel ik later de "gratis"verzekering van m'n credit card want ik was zogenaamd verzekerd tegen kosten van vertraging. Blijkt er 25 euro eigen risico te bestaan. Iets wat ze er nooit bij vertellen en wat nergens vermeld wordt!
#4 - 16-10-2004, 23:14 uur

heivalido

Op de terugweg uit Miami in 2002 met British Airways kwamen we bij aankomst op Heatzooi bij een balie om in te checken voor de vlucht naar Schiphol. De man aan de balie vroeg ons uit welke vlucht we kwamen, wij gaven ons vluchtnummer aan en de goede man ging ff checken. Zijn antwoord was verbazingswekkend, "nee hoor"zei de kerel, "u komt niet uit Miami met die vlucht want u staat niet op de lijst". Ik wilde eerste zeggen dat ik was komen zwemmen maar kon me inhouden. Nu vonden we dit niet zo erg want we waren toch al in London maar toen we hoorden dat we ook niet op de lijst stonden voor de vlucht naar Schiphol werd de situatie vervelender. De vlucht was dus vol en onze plaasten waren dubbel geboekt, we moesten dus gaan wachten op beschikbare plaatsen op een volgende vlucht. Gelukkig duurde dit niet zo heel erg lang maar leuk was toch anders.  :'(
#5 - 17-10-2004, 21:37 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15