Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Navigatie

Discussie gestart

Rosa

Hallo,

Wat is de voordeligste manier om aan navigatie voor de VS te komen. Ik heb zelf een eenvoudige Navigon 20 easy. Een VS/Canada kaart daarvoor kost maar liefst 129,- . Dat vind ik erg veel. Is zo'n kaart wellicht ergens gratis of voor een klein bedrag te downloaden? Ik lees regelmatig dat mensen een compleet systeem bestellen bij bv Wallmart en dat dan ter plekke ophalen. Is dat het best of zijn er ook (amerikaanse)webshops die het kunnen opsturen naar nederland?
En als het beste advies is om een heel systeem aan te schaffen, welk merk en model is dan voor de vs aan te radden?
Alvast dank voor de reactie.

groetjes, Rosa
#1 - 28-07-2011, 16:41 uur

Pieter79

Kijk eens op BestBuy... Een widescreen 4.3" met USA map staat te koop voor $120 (Garmin 255WT).
Is natuurlijk wel lastig in het begin om van het vliegveld je weg te vinden als je er nog geen hebt. Ook de lader werkt misschien alleen maar in de USA dus wel opletten als je het ding ook in NL wil gebruiken!

Gr. Pieter
#2 - 28-07-2011, 18:35 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15