Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kosten J-1 visum

Discussie gestart

Tish

Hey allemaal,

ik had onderstaande berichtje al gepost in het 'Stagelopen in Amerika' topic, maar tot op heden geen reactie gehad, dus dacht dat dit misschien een betere plek was. Hoop dat iemand hier iets meer over kan vertellen.. :)

--------------------

aangezien ik ook in Amerika ga stagelopen (tenminste, mijn afstudeeronderzoek draaien en m'n scriptie schrijven) en informatie aan het zoeken was kwam ik op deze site terecht..

Het meeste van wat ik moet regelen ben ik al mee bezig, maar ik kan nergens vinden wat de exacte kosten zijn van een J-1 visum. En dat moet ik kunnen specificeren in m'n budget, en m'n aanvragen voor funding. Ik heb al op alle mogelijke manieren gegoogled, maar vind nergens exacte bedragen (behalve die $100 voor het SEVIS form).

Mijn universiteit (ik ben aangenomen op Stanford whiehooo!!) kan zelf het DS-2019 form afgeven, dus dat wordt al geregeld. Enige wat ik dus nog niet kan vinden is een bedrag wat m'n totale visum procedure zal kosten.

Ik hoop dat iemand hier dit weet, in ieder geval vast bedankt!

Greetz!

Tessa
#1 - 05-11-2008, 00:24 uur

Ebelix

Het beste kan je het amerikaanse consulaat in Amsterdam bellen en vragen wat de kosten van het visum zijn.

Succes.
#2 - 12-11-2008, 11:58 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15