Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Reizen Canada-Amerika

Discussie gestart

TomNL

Beste mensen,

Deze zomer reis ik van Amsterdam naar Toronto, Canada. Omdat ik de Niagara Falls ga bezichtigen zal ik ws. met een huurauto door Amerika komen en daar een groen formuliertje ophalen voor het Visa Waiver Program.
Nu reis ik een paar dagen later met vliegtuig van Toronto naar JFK, New York. Ik zal dus tijdens mijn autotrip het groene formulier in mijn paspoort laten ziten.

a. Als ik in JFK aankom, moet ik mij dan alsnog door de lange wachtrijen bij Customs, of kan ik -omdat ik al een groen formulier in mijn paspoort van Customs heb, de verkorte route volgen?
b. Hoe moet ik dit aangeven bij ESTA? Ik zal dus eerder door Amerika reizen, dan dat ik in New York aankom, maar de overnachtingen tijdens mijn Canadatrip zullen steeds op Canadees grondgebied zijn.

Groeten,
Tom
#1 - 14-03-2010, 18:11 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15