Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

stage lopen in amerika

Discussie gestart

MICHAEL

HALLO IK BEN MICHAEL EN IK ZIT OP HET ROC FLEVOLAND TE ALMERE, EN IN JUNI 2004 MOET IK 5 MAANDEN STAGE LOPEN VOOR MIJN OPLEIDING TOERISME, IK ZOEK EEN STAGE IN LOS ANGELES, OMDAT DEZE STAD MIJ ERG AANSPREEKT, EEN ANDERE STAD MAG OOK, MAAR DIT IS WEL EEN DRINGEND VERZOEK, DUS ALS U EEN IDEE HEEFT REAGEER DAN
GROETJES MICHAEL EN BEDANKT DAT U EVEN TIJD KON MAKEN OM MIJN BERICHT TE LEZEN ;D
#1 - 16-12-2003, 11:40 uur

Chiefram

Het is heel goed mogelijk om stage te lopen in Amerika, daar moet je school je meer over kunnen vertellen. Tenminste, dat mag je verwachten want je zal echt niet de enige zijn.

Je zou ook met bijvoorbeeld het zoekprogramma http://www.google.com kunnen zoeken, want ik weet namelijk dat er Nederlandse websites zijn van bemiddelaars. Die kunnen je met alles helpen, van aanvraag tot en met als je daar in je 'uppie' zit en hulp nodig hebt.

Succes!
#2 - 16-12-2003, 12:31 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15