Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

stageplaats in culturele sector

Discussie gestart

ihamels

People listen!
Hai ik ben Ingrid, 23 jaar en wil heel graag vanaf september in The States stage lopen.
Vorig jaar zomer is mijn droompje uitgekomen en ben er op vakantie geweest. Samen met een vriendin heb ik de grootste steden van de westkust bezocht maar ook de nationale parken death valley en yosemite en wat ook erg gaaf was Vegas baby!  Nu wil ik meer......

Ik ben student aan de hogeschool van den bosch en studeer culturele maatschappelijke vorming tweede jaar. Culturele maatschappelijke vorming houdt in dat je voor mensen ''die niet mee kunnen komen in de maatschappij'' activiteiten organiseert zodat ze hier weer kunnen participeren. Klinkt zwaar maar absoluut een leuke opleiding.
Ik zou graag actviteiten willen organiseren in de culturele sector denk aan toneel, drama.
Wie kan mij hiermee helpen? Alles is echt.... welkom.
Heb namelijk totaal geen contacten in the states.
Het is dan toch wel moelijk om binnen te komen.

ALLE INFO IS FIJN! adresjes, e-mail, anything!
Thanx Greetz Ingrid  
#1 - 08-02-2005, 16:36 uur

Annemiek

Ik zou eens wat toneel scholen en theaters aanschrijven en vragen of die wat hebben. Voor dit soort dingen zoals werken met "underprivileged" jongeren en culturele ontwikkeling zijn veel organisaties, hopelijk zit er ergens een stage plek voor je bij. Ook bv zomerkampen zijn een mogelijkheid.
Annemiek
#2 - 08-02-2005, 17:40 uur

Ebelix

Probeer het via de ambassade, via de culturele attache, in Washington of ga eens praten met de stagecoordinator op school. Wellicht is er een uitwisselings programma of kunnen ze vertellen welke school dat misschien wel heeft.

Succes
#3 - 08-02-2005, 18:24 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15