Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Goedkoop naar Amerika

Discussie gestart

DGortema

Als reiziger die altijd opzoek is naar de goedkoopste ticket en vergelijkingssite, wil ik jullie graag de volgende site aanraden: w w w .p a p e r f l i e s. c o m  Ik houd ze al een tijdje in de gaten als ik opzoek ben naar goedkope reizen, maar onlangs hebben ze een nieuwe site gelanceerd waar heel veel goedkope reizen naar Amerika tussen staan.

Mochten jullie ook nog tips hebben voor goedkope tickets reageer dan graag!

Edit: Url aangepast. Vandaag geregistreerd en binnen 10 minuten een "aanbevelingslink" als enige post. Doet voor komen als verkapte reklame / spam. Graag hoor ik van je dat dit niet je opzet is.
#1 - 30-10-2013, 15:30 uur
« Laatst bewerkt op: 30-10-2013, 23:06 uur door Wop »

hdeweert

leuk verhaal echt goedkope tickets zijn er vandaag de dag niet meer.even als last minuts. Je kunt voor de goedkoopste tickets naar Amerika kiezen maar dan kan het zijn dat je 24 uur onderweg bent met 2 tussenstops o.i.d. Op de richting amerika ontlopen de tickets elkaar niet zo veel. het hier aangegeven reis bureautje is alleen maar aangesloten bij de stichting thuiswinkel. heeft dus niets met garantie fondsen etc, lijken mij een stel studenten die een reisbureau hebben opgericht.
#2 - 30-10-2013, 17:30 uur

DGortema

Beste,

ik zat op het forum te lezen en was nog niet aangemeld en zag een interessant topic waar ik een bijdrage voor had. erichter kon ik niet wat schrijven dus heb ik mij maar snel geregistreerd , vandaar die snelle overgang. Verder totaal geen intentie om reclame te maken enkel om een interessante tip te delen van een site die nog bij weinig mensen bekend is maar hopelijk mensen wel veel geld kan besparen om naar amerika te gaan. weet niet hoe ik het anders neer moest schrijven...

excuses voor het ongemak het was enkel goed bedoelt.
#3 - 22-11-2013, 16:20 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15