Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

www.westamerika2008.punt.nl

Discussie gestart

Mandy1982

Hallo allemaal,

ik had al een berichtje geplaatst onder het topic van het Westen. Maar nu zag ik dat hier natuurlijk ook kon.

We zijn afgelopen dinsdag teruggekomen van een fantastische vakantie in het Westen van de USA.
Elke dag ruim 40 graden, dus het was heet, maar het was overweldigend!

Hier kan je ons reisverslag lezen (let op, nog niet alles is bijgewerkt, maar het begin is er).

www.westamerika2008.punt.nl

Groetjes,
Mandy
#1 - 26-06-2008, 18:38 uur

allard

Dag Mandy,

Omdat de zoom-gallery chronisch onbereikbaar is ben ik na een paar maanden maar weer eens op het Amerika forum gaan kijken. En dan blijkt dat je juist je site onder de aandacht gebracht hebt. Leuk! Gelukkig dat het je niet tegengevallen is want je verwachtingen waren wel erg hoog gespannen en dan weet je maar nooit....  Ik heb op je site gekeken en je hebt je niet ingehouden. Ik kijk het liefst plaatjes en daarvan staan op de weblog wat weinig maar op de picasasite wel heel veel. Ik vind het best wel leuk om mee te kijken hoe anderen hun reis beleefd hebben dus wat ze uit het vliegtuigraam gezien hebben, wat ze op hun bordje hadden en wie er allemaal in de groep zaten, een foto per onderwerp volstaat doorgaans wel want anders wordt het voor anderen wel erg veel. Nou ja, ik vond het wel leuk hoor maar ik kom er zo niet helemaal doorheen terwijl ik best wel wil zien hoe zo'n fox reis in elkaar steekt. (wij gingen vroeger wel eens met kras, en later, om jong te blijven, met shoestring). In ieder geval veel plezier met de napret, groet, Allard.
#2 - 26-06-2008, 19:44 uur

Mandy1982

Hoi Allard,

wel heel toevallig dat je nu weer gekeken hebt en ik mijn site onder de aandacht heb gebracht.
Het was echt schitterend!

Ik kreeg het ook niet echt voor elkaar om al die foto's op de weblog te plaatsen, dan worden ze ook gelijk zo klein. Dus op het picasa-web kan iedereen ze lekker bekijken als ze het willen zien.
En inderdaad in ieder geval 1 foto van elke dag erbij, dan is het voor de mensen wat leuker om te lezen.
Als ik reisverslagen lees en er staan geen plaatjes bij vind ik het al snel minder leuk.

Hopelijk kom je er nog doorheen met lezen, want we hebben echt veel meegemaakt, wat ik zelf de moeite vind om te lezen, maar dat moet je helemaal zelf maar bekijken, verplicht je niets hoor haha.

Groetjes,
Mandy
#3 - 26-06-2008, 21:25 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15