Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Zelf website maken?

Discussie gestart

Johanna91

Hallo allen,
Zoals ik in m'n voorstelberichtje al schreef ben ik van plan om over niet al te lange tijd een trip naar/door de USA te maken. De precieze route moet ik nog bepalen en ik ben me nog aan het oriŽnteren. Daarnaast denk ik er alvast wat over na, over hoe ik mijn verhalen met anderen (familie en vrienden) ga delen en hoe ik deze het beste kan schrijven. Ik denk dat ik voor het schrijven dit algemene lijstje daarvoor ga gebruiken. Maar dan moet ik ook nog even bepalen, hoe ik het online zet. Veel van mijn vrienden die op reis zijn gegaan hebben een veelgebruikte site hiervoor gebruikt, zoals op waarbenjij. Maar ik ben hierbij bang, dat ik een tekort aan ruimte zal hebben. Ik ben namelijk van plan om best veel foto's en ook video's te uploaden, voor het thuisfront. Waarschijnlijk kom ik dan al snel aan mijn grenzen. Daarom dacht ik erover, of het niet handiger is om een eigen domein aan te vragen, zoals hier, en alles zelf bij te houden. Met mijn eigen domeinen heb ik dan ook zelf in de hand hoeveel opslag ik wil gebruiken. Mijn vraag is eigenlijk, aan diegenen die al een keer een reisblog hebben bijgehouden. Is het noodzakelijk om een ruimte met veel opslag te hebben? Of is het eigenlijk onzin om veel grote bestanden, zoals video's en grote foto's te uploaden. Ik vind het namelijk moeilijk om een beeld te krijgen bij hoeveel opslag daarbij komt kijken. Ik neem een DSLR-camera mee, maar de meeste kiekjes en filmpjes (hd) zullen waarschijnlijk met m'n iPhone 5 gemaakt worden. Heb ik veel opslag nodig, of kan ik het met de ruimte die sommige bloghosters bieden wel redden? Alle tips en adviezen ontvang ik graag! Ik wil het namelijk zo goed en mooi mogelijk te volgen maken voor het thuisfront. Ook als er nog punten zijn, die ik nog niet in overweging heb genomen, hoor ik dat graag!
Johanna ;)
#1 - 25-07-2014, 20:44 uur
Wie schrijft, die blijft!

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15