Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Zoek uit waar je je het meest thuis voelt in Amerika

Discussie gestart

Chiefram

Als je je wilt gaan vestigen in Amerika, dan heb je een enorm land tot je beschikking. Het wordt dan vrij lastig om de juiste lokatie te bepalen.

Met een beetje hulp kom je al een heel eind:
http://cgi.money.cnn.com/tools/bestplaces/bplive.jsp

Een even zo goede en vergelijkbare site is (op dit moment helaas nog onder konstruktie):
http://www.findyourspot.com/
#1 - 29-08-2004, 11:54 uur

Bakvet

 :D Leuk die dingen! Die van Money Magazine (het kan ook een ander blad geweest zijn) heb ik vorig jaar en het jaar daarvoor al eens voor de lol ingevuld. Beide keren kwam ik uit op Riverside, CA. Maar nu bij CNNMoney bestaat m'n top 25 bijna alleen maar uit plaatsjes in Florida!

Die tweede website werkt niet op dit moment, hier is nog een derde: http://www.realestatejournal.com/toolkit_res/bestplaces.html. Die stuurt mij naar Tucson AZ en alle andere grote steden in het westen komen in de top 20 voor.
#2 - 29-08-2004, 14:21 uur

Chiefram

Die website van Find Your Spot werkt weer!

het voordeel van deze site is dat hij gelijk wat plaatjes van de plaats laat zien, zodat je een beeld kunt vormen. Verder geeft het zeer uitgebreide info en (net als de andere sites) kun je gelijk zien of er werk voor je is. Wel zo handig.

#3 - 01-09-2004, 17:42 uur

Bakvet

 :) Ja, gisteravond meteen uitgeprobeerd. Deze kwam met vijf plaatsen die me beslist wel iets zeiden en vijf plaatsen waar ik meteen nieuwsgierig naar werd. Ze waren over het hele land verspreid.

Het waren wel allemaal zo'n beetje hetzelfde soort plaatsen. Ik had echt de neiging om het nog eens opnieuw te proberen met wat aangepaste antwoorden. M'n nummer 1 was bij deze site: Bisbee, Arizona. Geen verkeerde keus. Ben er wel eens geweest en toen dacht ik al: "Als het allemaal zo makkelijk zou zijn, zou ik hier meteen heen vertrekken."
#4 - 01-09-2004, 21:04 uur

eb(Ed)

Ook geprobeerd en quess what?

Palm beach /tampa  /clearwaterbeach /houston texas/
nou da's alvast in de usa  lol
#5 - 08-12-2004, 23:48 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15