Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

alternatief bandelier NM Santa Fe

Discussie gestart

sonny_z

Beste forummers,

Tijdens ons verblijf in Santa Fe hebben wij 1 dag te benutten voor de bergen rondom Santa Fe. Het is misschien een vooroordeel, maar Bandelier NM spreekt ons niet zo aan.
Weten jullie misschien een alternatief. Ook graag tips wat niet te missen in Santa Fe zelf.

Alvast bedankt,

sonny z
#1 - 22-09-2012, 05:37 uur

Rockie

Beste Sonny

Toevaliig zijn wij zelf ook aan het kijken in de buurt van Sante Fe ivm een reis in mei 2013.

Ten noorden van Sante Fe zijn er 2 scenic byways > "High Road to Taos" en "Enchanted Circle" (van Taos naar Taos). Ten zuiden van Sante Fe richting Albuquerque loopt de "Turquoise Trail". Alle 3 staan heel mooi aangeschreven.

Er zijn er nog meer rond Sante Fe.

Details zijn te vinden op: http://byways.org/

Succes en alvast veel plezier
Gr
Aad
#2 - 22-09-2012, 12:02 uur

maryde

Net terug uit Santa Fe, waar we 2 musea bezochten: museum of International Folk Art, wat ontzettend leuk was. Volkskunst uit allerlei landen, tentoongesteld in vitrines, bv een school, een trouwpartij, een station, veel leuker dan wij verwacht hadden. Het Georgia  O Keef'fe museum was aardig, heel anders, schilderijen, foto's en tekeningen. Wij verbleven in the Old Santa Fe inn, Niet goedkoop maar super, met goed ontbijtbuffet en centrale lokatie. Wij namen de goedkoopste kamer met een queenbed, prima voor twee personen. Van Denver reden we naar Taos en vandaar naar Santa Fe.
#3 - 22-09-2012, 14:04 uur

Hans B

Ik ben een jaar of tien terug in Bandelier geweest.
Het ligt er aan waar je interesses naar uitgaan. Bandelier was voor ons ook een toevalligheid op de route naar Santa Fe. Wij vonden het toen best wel interessant om even in de grotten en holen te klimmen en te klauteren. Wij hadden onze kinderen mee en die vonden dat ook erg leuk.
Vlak in de buurt is Los Alamos, De plaats waar de A-bom is 'uitgevonden'. Als dat je interesse heeft. Er zijn twee musea te bezoeken.
Iets verderweg ligt Taos, een erg leuk stadje met veel (enorm dure) galerieŽn.
Taos Pueblo vonden wij daarentegen aan de commerciŽle kant. Destijds $10 pp en $10 per fototoestel, hebben wij toen overgeslagen. Misschien een gemiste kans, maar er zijn veel prachtige pueblo's te zien voor minder geld (lees gratis).
#4 - 23-09-2012, 12:00 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

maryde

Wij hebben Bandelier overgeslagen, het museum in Los Alamos bezochten we wel, erg interessant, kijk ook naar de film. Bradbury Science Museum. Ze vonden het leuk dat er Nederlanders waren, die komen er zelden ...
#5 - 24-09-2012, 10:06 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15