Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

heeft er iemand reistips?

Discussie gestart

BESNAG1

Vetrekken eind augustus voor 2 weken naar de Westkust en volgen onderstaande route. Heeft iemand nog reistips voor deze route (wat zeker en wat zeker niet te bezoeken)

Dag 1 Brussel - Los Angeles
Dag 2 Los Angeles (Universal Studios) Iemand al de front in line pass gebruikt? ervaring?
Dag 3 Los Angeles
Dag 4 Los Angeles (Six Flags Magic Mountain)
Dag 5 Los Angeles - Las Vegas (bezoek aan Valico Ghost Town en Zzyzx)
Dag 6 Las Vegas
Dag 7 Las Vegas - Stovepipe Wells
Dag 8 Stovepipe Wells - Tulare
Dag 9 Tulare (Sequoia NP) - Gilroy
Dag 10 Gilroy -  San Francisco
Dag 11 San Francisco
Dag 12 San Francisco - San Francisco airport
Dag 13 Terugvlucht naar Brussel

Heeft iemand al de front in line pass gebruikt voor Universal Studios? Zo ja wat is je ervaring?

Iemand ervaring met de volgende hotels?
- Best Western Mayfair (LA)
- Flamingo (Las Vegas)
- Stovepipe Wells
- Charter Inn & Suites (Tulare)
- The Leavesley Inn (Gilroy)
- Carlton Hotel (San Francisco)
- Best Western Grosvenor (San Francisco airport)

Alvast bedankt voor alle tips en commentaren
#1 - 07-06-2005, 23:18 uur
« Laatst bewerkt op: 07-06-2005, 23:18 uur door BESNAG1 »

Ebelix

Besnag1, welkom op het forum.

Ik heb in Universal de front in line pass gebruikt en is zeer aan te bevelen. Het werkt vooral erg goed als het druk is.

Valico Ghost Town moet Calico ghost town zijn en daar zou ik hard doorrijden. Het is 1 grote tourist trap. Je kan beter in Barstow stoppen en daar een bezoek brengen aan de outlet centers of in Primm om al een klein beetje het idee te krijgen hoe het in Vegas eraan toe gaat.

In het Flamingo hotel hebben wij vorig jaar overnacht. Is ons goed bevallen. Vraag bij aankomst naar een kamer aan de stripzijde. Het hotel ligt lekker centraal aan de strip en heeft een leuke tuin met verschillende zwembaden.
#2 - 08-06-2005, 07:05 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

Chi Sin X

Wij hebben ook die front of line pass gekocht voor onze reis in september.  Volgens de website ben je best als je die vooraf aankoopt omdat er maar een beperkt aantal beschikbaar van zijn.  Wat er van waar is dat weet ik natuurlijk niet.

De voornaamste reden dat wij het gekocht hebben is dat we er naartoe gaan op zaterdag van het labor day weekend.  Dus ik vermoed dat het dan wel heel druk gaat zijn.
#3 - 09-06-2005, 09:43 uur

BbimmerR

Precies, zo'n pass is erg makkelijk als het druk is. Ik was er in maart nog op een doordeweekse dag, erg rustig toen en dan is zo'n pass echt overbodig. Ik kon zo overal doorlopen en heb geen wachtrijen van meer dan 5 minuten meegemaakt ;D
Gelukkig niet zo'n pass gekocht. In Augustus in het weekend zal zo'n pass zeker een uitkomst zijn! Veel plezier!!
#4 - 09-06-2005, 10:58 uur
Check mijn zuidwest foto's op: http://www.imol.nl/cpg
Check mijn midwest blog op: http://www.imol.nl/usa/

Kinneret

Mooie reis, maar ik zou zelf een dag LA minderen en naar Yosemite National Park gaan, dat is een geweldig mooi park en het word niet voor niets als een van de mooiste NPs in Amerika genoemt, het zou zeker de moeite waard zijn. Slim van jullie om gewoon de tijd te nemen, dan komen jullie ook niet zo vermoeit in San Fransisco, slim van jullie. Verder wens ik jullie een geweldige vakantie.
#5 - 09-06-2005, 17:54 uur

SpaceAce

Dag 4 Los Angeles (Six Flags Magic Mountain)

Ik weet niet op wat voor dag dit valt, maar ga alsjeblieft niet in het weekend!!
Het is dan zo ongelooflijk druk. Ik neem aan dat je een ritje in de 'X' ook wel wilt doen.
In het weekend is het vrij normaal om 4 uur (niet overdreven!!!) te wachten in de rij.
Door de weeks schijn je gewoon door te kunnen lopen.

Wij hebben in ieder geval op zaterdags 3 uur en 3 kwartier in de rij gestaan.
Het had langer kunnen duren, want we mochten op het laatst voor - hiep hoi.

(alhoewel ik het niet weet hoe dat is in de vakantieperiode/augustus)
#6 - 09-06-2005, 18:13 uur
« Laatst bewerkt op: 09-06-2005, 18:15 uur door SpaceAce »
Linda @ Hyves: http://lvschijndel.hyves.nl/

:: www.turbocabaret.nl ::
* Onze homepage met Reisverslagen & Vakantiefoto's @ www.huizedenbosch.nl

BESNAG1

Dank voor al jullie antwoorden. Daar we nog al pretpark fanaten zijn willen we geen dag inkorten in LA. Hebben nu al maar 1 dag om LA te bezoeken.  We bezoeken Universal op een zondag en Sixflags op een dinsdag. Ik had al gelezen van de drukte in Sixflags voor de X maar weet iemand of deze ook regelmatig in de fastlane passes zit die je in het park kan kopen.
nog 11 weken en dan is het haast zover. Kan nu al niet meer wachten  :D
#7 - 09-06-2005, 22:54 uur

SpaceAce

Ik had al gelezen van de drukte in Sixflags voor de X maar weet iemand of deze ook regelmatig in de fastlane passes zit die je in het park kan kopen.

Rated X for xtremely busy

X straddles the road leading to Six Flags Magic Mountain's toll plaza and is among the first coasters visitors see as they pull in to the park. By the end of the day, they've probably spent a good deal of time looking at it as they wait in its excruciating line. While some of Six Flag's other signature coasters can get quite crowded, X typically has the longest lines.

A sign in its queue lists some of the coaster's stats, including its theoretical throughput (the number of passengers it can accommodate at peak capacity) at 1680 riders per hour. The realistic throughput is a heckuva lot lower. Painfully lower. Watching paint dry lower. To minimize the wait, the best advice is to arrive before the park opens and make a beeline for X. Otherwise, expect to wait for a looooong time.

If you think you might be able to beat the crowds by waiting until the park's closing time, think again. Six Flags Magic Mountain closes the queue to X well before the park closes to give the inevitable throngs of people still in line the chance to ride. And if you think you can buy your way to the front of the line by purchasing a FastLane pass, wrong again. Six Flags Magic Mountain doesn't include X in its FastLane program.

(bron)
#8 - 09-06-2005, 23:33 uur
Linda @ Hyves: http://lvschijndel.hyves.nl/

:: www.turbocabaret.nl ::
* Onze homepage met Reisverslagen & Vakantiefoto's @ www.huizedenbosch.nl

BESNAG1

Thanks for the tip
#9 - 15-06-2005, 11:22 uur

SpaceAce

Daar we nog al pretpark fanaten zijn willen we geen dag inkorten in LA. Hebben nu al maar 1 dag om LA te bezoeken.

Jammer dat jullie dan niet nóg langer blijven in LA  :D Want als jullie echt pretpark fanaten zijn, was een bezoekje aan Knott's Berry Farm ook wel leuk geweest. Daar staan namelijk ook hele leuke achtbanen tussen!!
#10 - 15-06-2005, 17:01 uur
Linda @ Hyves: http://lvschijndel.hyves.nl/

:: www.turbocabaret.nl ::
* Onze homepage met Reisverslagen & Vakantiefoto's @ www.huizedenbosch.nl

BESNAG1

Ja op een gegeven moment moet je keuzes maken. Universal had ik al zelfs in Florida willen bezoeken maar de reisgenoten kozen voor Disney MGM. En in SIxflags wil ik zeker de X uit proberen.
Ach we moeten nog excuses hebben om terug te kunnen keren  ;)
#11 - 12-07-2005, 08:28 uur

blusmuts

The Flamingo is een wat ouder hotel op de Strip. Is daarom ook goedkoper dan de andere grote casinohotels. Maar je zit midden in de actie! En het ziet er verder wel verzorgd en schoon uit. De tuin en het zwembad zijn prachtig en het buffet is een aanrader.

Wij hadden een kamer in Tower 4, precies op de hoek met Flamingo Rd. met uitzicht op de fonteinen van het Bellagio. Geweldig! De kamer was groot met een gigantisch raam (je moet geen hoogtevrees hebben).

In Stovepipe Wells hebben we ook geslapen. Is heel goed te doen! Echt een net hotel, alleen wel wat rumoerig door de airco's. Maar ja, wat wil je in Death Valley.... Het restaurant is ook goed. Is een van de goedkopere accommodaties in Death Valley (nou ja, minder duur).
#12 - 19-07-2005, 15:23 uur

BESNAG1

Bedankt voor de antwoorden en tips op al mijn vragen.
Nog 3 dagen en dan is het zover.
USA here I come!!!!              USA here I come!!!!              USA here I come!!!!              USA here I come!!!!              USA here I come!!!!
#13 - 24-08-2005, 13:18 uur

DennisH

Op welke dagen valt dat Labor Day weekend ???

Wij komen op zaterdag 3 September aan, en we willen eigenlijk in de twee dagen erna naar Disney en Universal Studio's.....
#14 - 24-08-2005, 14:45 uur

BESNAG1

Op welke dagen valt dat Labor Day weekend ???

Wij komen op zaterdag 3 September aan, en we willen eigenlijk in de twee dagen erna naar Disney en Universal Studio's.....
Dat is het weekend dat je aankomt dus 3, 4 en 5 september. Misschien een tip om voor Universal een Front of Line pass te kopen (wel dubbel zo duur maar zeer korte wachtrijen van max 5 minuten!)
http://themeparks.universalstudios.com/hollywood/website/tickets_sub_front_of_line.html
#15 - 24-08-2005, 15:10 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15