Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Rondreis in april

Discussie gestart

TommyGirl

Hoi Dennis,

Goed van je dat jullie van SF naar LA gaan, het is inderdaad beter rijden dan andersom!

Zoals ik al eerder schreef, zijn wij een keertje vanuit Death Valley, door Sequoia np naar Yosemite gereden. Wij verbleven toen wel in Mariposa (zuid-Yosemite) en het was een rit van 11 uur rijden. We zijn toen om 06.00 uur 's ochtends gaan rijden. Voor n keertje in de vakantie vonden wij het wel te doen, maar het was een lange trip. Wanneer je dan ook nog in het park wilt vernachten ben je nog wel een uurtje ofzo onderweg.......

Zoals Ren ook schrijft, Angels Landing is geweldig mooi. Het is wel een pittige trip als je nooit loopt maar de moeite meer dan waard.
Wij verbleven in Springdale (ZION NP) in de cliffrose logde www.cliffroselodge.com, niet goedkoop maar wel erg leuk.  

Nog een tip: vaak liggen er bij Mc Donalds en andere fast-food ketens boekjes met kortingsbonnen. Kan de moeite waard zijn!

Groetjes weer,
Yvonne
#61 - 25-08-2005, 10:37 uur

Dennis

Toch wil ik ergens nog een dag winnen, ik kwam er namelijk achter dat we een dag teveel hebben ingepland, we vliegen namelijk 10 mei en niet 11 mei weer terug  :-\. Ik moet dus ergens een dag winnen!

We rijden in 1 keer vanuit South rim Grand canyon naar Bryce (460km), een lange rit dus. Als we dan de volgende dag naar Bryce gaan daar de scenic route rijden en misschien nog een mooie hike van 2-4 uurtjes, TIPS???, en daarna gelijk door naar Zion (150km) zodat we rond 21.00 uur in Springdale aamkomen. Is dat een goede optie om een dag te winnen?

Ik heb even op internet gezocht naar de Angels Landing trail, echt een super tip :-*. Die wil ik dus zeker gaan lopen. Weet iemand of deze begin mei open is?

#62 - 25-08-2005, 13:36 uur
« Laatst bewerkt op: 25-08-2005, 13:36 uur door Dennis »

Jez

Dennis, ga je op de bonnefooi? Want in dat geval kun je het beste ter plekke kijken waar je meer en waar je minder tijd wilt doorbrengen.
#63 - 25-08-2005, 13:38 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Dennis

Hoi Jez,

Tuurlijk ga ik op de bonnefooi. Jullie zijn er allemaal zo positief over. We hebben geloof ik alleen in het begin gedacht om georganiseerd te gaan maar toen ik op het forum kwam was dat snel over. Er word snel gareageerd op vragen en worden meer dan voldoende tips gegeven, bedankt hiervoor. Ik hoop hier volgend jaar ook mensen te kunnen helpen als ik terug kom vanuit Amerika!

Wat ik wel graag wil is van te voren een goede planning maken die reaslistisch genoeg is om te doen. Zoals ik al zei heb ik 1 dag teveel ingeboekt dus moet ik ergens een dag winst maken en wilde ik weten waar dat het beste is om te doen. Van Las Vegas naar Bakersfield kan ik vergeten, ik wil namelijk wel wat van Death Valley zien en ook in de nationale parken wil ik op mijn gemak rond kunnen kijken. In Zion heb je hele mooie hikes heb ik al gezien daar wil ik er sowieso 1 van doen en misschien zelfs twee! Yosemite is ook een heel mooi park met mooie hikes, verder komen we langs Joshua dus wilde ik dat ook mee pakken door er doorheen te rijden in 1 dag vandaar dat ik een dag winst dacht te pakken in Bryce door op 1 dag de scenic route door Bryce te maken een mooie hike te pakken en aan het einde van de middag naar Zion te vertrekken ik  vroeg me dan alleen af of dit te doen is.  Er is al een dag Kings/Sequoia geschrapt.

We wilde ook een Southern California City Pass kopen en daar willen we absoluut gebruik van maken tevens willen we ook nog naar Universal, jaja het wordt een hele drukken maar zeer mooie reis (mag ook wel als huwelijksreis!) ;).

Groetjes, Dennis
#64 - 25-08-2005, 15:11 uur
« Laatst bewerkt op: 25-08-2005, 15:13 uur door Dennis »

Jez

Hee Dennis!

Oei leuk, huwelijksreis!

Ik denk dat je het beste zelf kunt inschatten of je het te doen vindt. Volgens mij kan het best, maar ik besteed mijn vakantie weer anders dan jij. Dus kan ik het ook mis hebben........... Maar 150 km is niet zo ver, alhoewel dit niet over de snelweg is. Neem je de 9 naar Springdale? Die houdt nl wel erg op, omdat dit dr Zion gaat. Je moet dan ook al toegang betalen enzo. Misschien is het dan wel slim om toch een motel in Springdale vast te leggen, omdat je zo laat aan komt.

Succes!
#65 - 25-08-2005, 18:25 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

TommyGirl

Hoi Dennis,

Je kunt natuurlijk ook een keuze maken tussen de nationale parken. Ik weet, het is lastig want alles is natuurlijk mooi maar waarschijnlijk ben je aan het eind van je vakantie net zo 'verslaafd' als wij allemaal op dit forum en ga je toch nog n's terug. Wanneer je dan nogmaals gaat toeren in de States doe je de dingen die je dit keer niet gedaan hebt.... ;D.
Het moeilijkst is natuurlijk de keuze..... maar dat laat ik aan jou over!
Succes.

Op deze website, http://www.seeamerica.org/, kun je alle staten bekijken. Naast alle boeken die wij lezen voordat we vertrekken vinden wij het ook altijd leuk om wat folders te ontvangen van de streek waar we naar toe gaan (staan ook allerlei leuke adressen in). Op de bovenstaande site kun je 'doorklikken' naar alle staten en van daaruit kun je folders opvragen.

Groetjes, Yvonne
#66 - 25-08-2005, 19:10 uur

Kinneret

bedankt voor die goeie link, die komt bij de favorite lijst, ook leuke site als je op het moment dus nog niet naar de states gaat, leuk om te snuffelen etc. THANKS!!! ;)
#67 - 25-08-2005, 19:31 uur

TommyGirl

Op seeamerica.org kun je folders aanvragen die je gratis thuisgestuurd krijgt. Je kunt ook folders bestellen waar je voor moet betalen, deze kun je ook altijd ter plekke krijgen (gratis) maar wanneer je ze thuis hebt heb je natuurlijk veel plezier vooraf aan je vakantie. https://shop.areatravelpackets.com/

Dit is ook een leuke site met veel info http://www.americansouthwest.net/

Groetjes weer!
Yvonne
#68 - 25-08-2005, 21:30 uur

Dennis

We hebben een dag van Bryce af geknibbelt. Dit moet makkelijk kunnen. We willen namelijk wel graag in Zion blijven want dat lijkt ons toch 1 van de hoogtepunten.

We zijn nu nog op zoek naar mooie locaties in San Francisco. Is de 49-mile drive een mooie route om een goede indruk van San Francisco te krijgen en is dit te doen in ongeveer 6 uurtjes?

#69 - 30-08-2005, 09:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15