Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Leuke Autotocht vanuit Los Angeles voor 1 dag ??

Discussie gestart

joepmens

Ik ben volgende week een paar dagen in Los Angeles o.a. voor de laatste 2 concerten van de wereldtournee van Genesis in de Hollywood Bowl. Ik heb 1 dag om te besteden aan een leuke autotocht en zoek nog wat tips hiervoor. Heb aan de volgende route's zitten denken maar kan niet beslissen:

-Joshua Tree National Park bezoeken, is het wel een goede tijd in Oktober?
-Angeles Crest Highway naar Mount Wilson en verder naar Big Bear
-Stuk Route 66 tussen Barstow en Los Angeles (als ik het kan vinden).

De Pacific Coast Highway ken ik inmiddels wel dus dat is geen optie.

Alle suggesties zijn meer dan welkom.

Joep
#1 - 03-10-2007, 21:14 uur

Jez

Hoi Joep,

Joshua Tree is zeker te doen in oktober, hoewel het er dan nog erg warm kan zijn. Alleen als je vanuit Hollywood komt, moet je eerst heel die stad door (en weer terug), en daar ben je best wat tijd mee kwijt.
De Angeles Crest is erg mooi. We hebben ooit een stukje gereden, maar door brandgevaar mochten we niet verder.
Voor zover ik weet is er bar weinig te beleven tussen Barstow en LA, maar misschien heb ik iets gemist.
Ik zou voor de Angeles Crest gaan!

Groetjes, Jez
#2 - 03-10-2007, 22:50 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Mr-Leo

Als je vanuit Santa Monica vertrekt ben je al een dag kwijt om uit en weer in Los Angeles te komen :)
#3 - 03-10-2007, 23:21 uur

Loek

Ik ben volgende week een paar dagen in Los Angeles o.a. voor de laatste 2 concerten van de wereldtournee van Genesis in de Hollywood Bowl.

Leuk Joep.  Ik ga zaterdag naar hun concert hier in Denver.

#4 - 04-10-2007, 03:54 uur

joepmens

@Jez - Dank je voor  de tip. Ik denk er nog even over na. Die Angeles Crest Highway klinkt goed maar Palm Springs in combinatie met Joshua Tree lijkt me ook wel wat. Overigens bestaat ook nog de kans dat ik die dag in LA heen en weer ga cruisen. Ben jaren geleden eens in Laguna Beach geweest en wil daar nog eens heen, net als Newport Beach. Ik wil verder vooral ook veel foto's van Neon reclames maken voor een van mijn websites dus ik sta voor een lastige keuze.

@Mr. Leo - Ja ik weet het. Het verkeer is vreselijk in LA. Ik ben vanwege het tijdsverschil toch vroeg wakker dus dan ben ik om 10 uur als een flink eind op weg als het meezit en ik inderdaad besluit om de stad uit te gaan.

@Loek - He wat leuk. Denver heb ik ook nog aan zitten denken net als San Jose en Sacramento maar vanwege de afstanden heb ik toch besloten het tot LA te beperken. Het wordt me anders ook een te lange tocht dus het blijft nu beperkt tot 4 dagen LA. Ik volg ze al sinds 1978 dus deze reunie tour is wel heel bijzonder. Zie ook www.webdorado.nl voor foto's die ik heb gemaakt in Helsinki, Brussel, Amsterdam en Londen. Je gaat een geweldige show zien van 2 uur 45 min.

Joep
#5 - 04-10-2007, 12:02 uur

Yessica

Angels crest, definitely!
Niet omdat Joshua niet mooi is, nee, het is eigenlijk tè mooi voor één dagje. En Barstow, tja, daar is niet veel te zien eigenlijk.
En natuurlijk kun je in LA zelf ook nog fantastische dingen doen en zien!
#6 - 04-10-2007, 15:04 uurjoepmens

Angels crest, definitely!
Niet omdat Joshua niet mooi is, nee, het is eigenlijk tè mooi voor één dagje. En Barstow, tja, daar is niet veel te zien eigenlijk.
En natuurlijk kun je in LA zelf ook nog fantastische dingen doen en zien!

Ja ik denk dat het hem wel wordt als ik de stad uit ga. Ik laat Palm Springs maar zitten. Ik heb gezien dat ik bij Interstate 15 kan beslissen of ik verder wil naar Big Bear of dat ik terug ga vandaar.

Joep
#7 - 04-10-2007, 21:07 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15