Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

met een camper of auto?

Discussie gestart

sannelba

Hallo,

Mijn naam is Sanne en ik heb wat vragen over onze rondreis door het westen van Amerika die gepland staat op 21 mei 2010 tot 12 juni.
Ik twijfel of dat we met een camper moeten gaan of een auto te gaan huren. We willen nl eerst een aantal dagen in LA verblijven, daarna verschillende NP's aandoen (welke dit worden ga ik nog uitzoeken). Waar ik 'bang' voor ben is dat de verschillende steden en plaatsen die we tussen door nog bezoeken niet (goed) bereikbaar zijn met een camper van bijna 9 meter.

Daarnaast nog de vraag of dat we hotels dan al van tevoren moeten boeken of op de bonnefooi kunnen gaan. Als we op goed geluk gaan, zijn we dan niet veel bezig met een hotel te zoeken en minder met bezichtigen en zijn er dan nog hotels beschikbaar? Aan elke prijsklasse moet ik dan denken? En dan bij een reisbureau of is dit ook goed zelfstandig te doen. Ik lees al dat voor bijv. Yosemite we dit het beste moeten vastleggen.
Hopelijk kan iemand me verder helpen! Alvast bedankt!
Grtz Sanne
#1 - 18-01-2010, 15:47 uur

Hans B

Op de vraag of "alle" plaatsen goed bereikbaar zijn met een 9 meter lange camper, kan ik antwoorden JA, zo lang je je op de geasfalteerde wegen houdt en enkele dirt roads ook wel.
Parkeerplaaten in downtown wordt lastig.

Maar gezien de korte periode dat je gaat rondtrekken zou ik zeggen NEE, neem een auto en h(m)otels.
In enkele Nationale Parken is het verstandig om te reserveren (bv. voor yosemite kun je nu al te laat zijn), persoonelijk vind ik een Żu rijden geen probleem, anderen zweren bij 'midden in het park zitten'. Verder is Amerika een land van vrijheid blijheid, kijk waar je aan het eind van de dag uitkomt en er is altijd wel een motel.

Boek bij een reisburo vliegticket, auto, eerst + laatste h(m)otel en laat de rest vrij.
#2 - 18-01-2010, 16:16 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15