Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Tips voor RV campings tijdens rondreis SF - heel veel natuurparken - SF

Discussie gestart

Dagna

Hallo allemaal,

Wij gaan over een paar weken op pad voor een rondje in het Westen. Het wordt onze eerste trip met een camper (wel eerder met een tentje door Amerika gereisd) vandaar dat ik op zoek ben naar wat goeie (campercamping)tips. Ik las dat sommige forumleden de camper gewoon aan de kant parkeren en de gordijntjes dichttrekken. Mag dat zomaar of zijn er wel regels waar je rekening mee moet houden?

Verder vroeg ik me af of jullie wellicht wat tips hebben voor mooie campings die wij op onze route aan kunnen doen. We overnachten in een aantal (national) parks:
Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce Canyon, Page, Grand Canyon en Joshua Tree. Daar zijn verschillende campings maar welke zijn nou echt de moeite waard?
Verder doen we Los Angeles aan en rijden we in drie dagen via highway 1 terug naar San Francisco. Ook voor die route zou het enorm helpen als iemand wat goeie tips heeft.

Tot slot vroeg ik me af of iemand het boekje RV Campground & Services Directory heeft aangeschaft en of dat de moeite waard was. Of kan ik beter het internet afstruinen om zo de beste camperplekken te vinden?

Alvast bedankt voor jullie hulp!
Groetjes,
Dagna
#1 - 18-09-2011, 13:10 uur

Hans B

Hallo Dagna,
wij zijn zojuist teruggekomen van onze reis.
Wij hebben zelf al 10 jaar een camper, die we na iedere vakantie stallen.
Wij slapen bijna elke nacht 'langs de kant van de weg'.
Meestal 1x per week op de camping.
Deze vakantie 1x weggestuurd, omdat we op private property stonden.
We staan wel op een camping wanneer we zeker weten dat het 's nachts heet blijft (Las Vegas).

De was doen we bij de plaatselijke laundry waar we toevallig belanden.
Meestal proberen we die rond etenstijd te vinden.
We gooien voor het eten de was in de machines, lopen ondertussen nog eens langs om het over te pakken in de drogers en kunnen dan na het eten weer verder (wassen 1,50 - 2,00 en drogen 0,75 - 1,00 per machine)
#2 - 04-10-2011, 20:56 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

Marianne

In Yosemite kan ik een van de pines campoings in de vallei aanraden. Misschien verstandig om te kijken of er nog wat vrij is en voor de zekerheid reserveren; als de nadere cmapings sluiten kan het daar aardig vollopen.
In Zion is Watchman een aanrader, mooie plekken bij de rivier.
In bryce kun je in het park staan (mooi, rustig) of er vlak buiten als je wat meer voorzieningen wilt (Ruby's cg).
Grand Canyon: Mather CG.
Death Valley: ik weet niet wat er open is, ik vind Furnace creek plezierig en dicht bij de meeste bezienswaardigheden.

Voor jullie route lijkt een directory mij wat overbodig, zeker als je in de parken wilt staan. Kijk op de NPS-site om te zien welke campings er zijn.

Marianne
#3 - 04-10-2011, 23:21 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15