Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

verblijfplaatsen....

Discussie gestart

robbie

Wij gaan dus in de tweede helft van oktober een rondreis maken naar zuid-west amerika. Dankzij dit forum en enkele andere sites zijn we al heel erg wegwijs geraakt uit de dingen die we willen zien (waarvoor dank). Wij hebben het geluk te kunnen beschikken over een buddy pass waardoor onze vlucht een heel stuk goedkoper zal worden. Nadeel is dat we geen zekerheid gaan hebben omtrent het juiste tijdstip dat we ginder gaan aankomen, wat reserveren van hotels moeilijk maakt. Daarom enkele vraagjes :
is ter plaatste boeken van slaapplaatsen doenbaar?
waar vind ik goede hotels (of links naar) op het internet ?
waar moeten we zeker op letten als we een hotel kiezen ?

Alvast bedankt !!!
#1 - 18-04-2005, 13:36 uur

Barbaramama

In principe is motels/hotels vinden geen probleem in Amerika als je aankomt, wij hebben 2 jaar terug de reis gemaakt en alleen de eerste 2 nachten vastgelegd, dit was prima te doen. Maar ook zonder te reserveren was het geen probleem geweest, het is alleen vervelend aangezien het een lange reis is, je moe bent en dat je dan nog even op zoek moet voor een slaapadres.

Als je in de NP wil verblijven zul je het wel ver van te voren moeten boeken maar kies je voor een slaapplek in de buurt van parken dan is het meestal geen probleem.

Succes en alvast een fijne vakantie!

Groetjes Babette
#2 - 18-04-2005, 14:23 uur

FreezeM

Ik heb goede ervaringen met www.Tripadvisor.com voor hotels. Zorg er voor dat je de recenties van andere vakantiegangers ook leest, zodat je de beoordeling kunt nuanceren. Bijvoorbeeld, misschien geeft iemand een ster minder vanwege de vele kinderen in het hotel, maar ben jij juist op zoek naar een kindvriendelijk hotel. Of iemand geeft een lage rating vanwege overlast door een verbouwing. Als dat een half jaar geleden is kan je het hotel bellen om te vragen of ze klaar zijn. Geen overlast meer en alles nieuw :)
#3 - 18-04-2005, 15:31 uur

Chiefram

Wees niet bang, wij hebben nog nooit vooruit een hotel geboekt in Amerika. Er zijn overal wel hotels te vinden. Je ziet vanzelf wel aan de buitenkant of het een goed hotel is of niet. Wij namen altijd een boekje van het hotel mee, in verband met de volgende overnachting. Je kunt het beste van die gratis boekjes meenemen van hotels zoals Best Werstern, Holliday Inn, etc.. Dan kun je voorlopig wel vooruit! LOL!
#4 - 18-04-2005, 15:57 uur

Hans B

Hallo Robbie,
Voordat wij deze (zie plaatje) eigen camper hadden, hebben wij ook 1x een rondreis gemaakt met auto + motels. Wij hebben daarbij vaak in de Best Western overnacht. Soms prachtig, soms wat minder mooi, maar altijd een keurige kamer, 2 x 2persoonsbed, meestal een continental breakfast en de prijzen niet te duur.
Ik heb nog een BW-gids thuis liggen en op de achterzijde staat het nummer 0800-022-1455 dit is een nummer in NL waar je alvast je 1e reservering voor in de VS kunt maken. Verder willen ze je met alle plezier een internationale worldwide gids toesturen. Hierin staan alle BW's over de hele wereld (334 bldz) waarvan 250 bldz USA + alle prijzen.
Succes, Hans B.
#5 - 18-04-2005, 19:49 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

robbie

bedankt voor de tips !!
Ik heb gemerkt dat er een groot verschil is in prijzen van hotels. Vermits ons budget niet oneindig is, is de prijs toch wel belangrijk om wat in het oog te houden. Hoeveel moet je gemiddeld rekenen voor een hotelkamer (moet geen superluxe zijn, als het maar proper is zijn we al tevreden).

groetjes
#6 - 20-04-2005, 13:06 uur

Ebelix

Robbie,

De prijzen zullen tussen de usd 40 en usd 80 per kamer per nacht liggen. Dit is afhankelijk van waar je zit en of het weekend is of niet.

Andere hotelketens zijn Days Inn, Super motel 8, Alle hotels behorende tot de choice hotel keten.
#7 - 20-04-2005, 13:59 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15