Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Vragen over Nationale Parken, Las Vegas & LA

Discussie gestart

paulmail

Beste lezers,

In juni 2004 wil ik samen met mijn vriendin een bezoek brengen aan het westen van Amerika. Het motto dit jaar is low budget en vooral niet via reisbureau’s boeken. We zitten zelf te denken aan Motel 6 en een huurauto van Alemo, of een andere low budget. De big bucks besteden we dan wel daar en heel af en toe in een echt cool hotel of lodge.

Dus, de vragen …

1. Wie heeft ervaring met Motel 6 of andere low budget hotels? Liggen ze een beetje centraal en zijn ze schoon? Ontbijt en diner hoeft er niet in te zitten.

2. We zijn helemaal weg van natuur. Twee jaar geleden hebben we de beren en elanden in Canada gemist. We weten dat juni een redelijk goede tijd is om de dieren te zien, maar waar kunnen we het beste beren en elanden zien?

3. Welke parken zijn mooi om wandelingen te maken en te genieten van de natuur. Uiteraard willen we dit graag combineren met onze zoektocht naar dieren.

4. Welke mooie accommodaties zijn er in de parken? Het liefst huren we een blokhut voor een paar dagen.

5. Las Vegas is natuurlijk een must! We hebben gehoord dat er een hotel is waar een achtbaan door de lobby gaat. Helemaal te gek! Wie weet welk hotel dat is?

6. Waar kunnen we het beste in Los Angeles verblijven en wat is een veilige buurt? We willen graag naar Six Flags daar en naar Hollywood.

7. Tot slot willen we het graag combineren met Fan Fransisco.

8. Wie heeft een goede tip voor ons betreft de route, tijd en aankomst en vertrekplaats?

9. Oh ja, tot slot, op de huurauto gaan we niet echt bezuinigen. We rijden beslist veel, dus moeten we een grote auto hebben. Een cherokee lijkt me te gek mar waarschijnlijk te duur any tips …

Onwijs bedankt voor jullie hulp.

Paul en Joyce
#1 - 16-11-2003, 09:07 uur
« Laatst bewerkt op: 16-11-2003, 09:16 uur door paulmail »

Wop

Hoi Paul,

Veel antwoorden op je vragen betreffende nationale parken vind je hier:http://verenigdestaten.info onde de nationale parken sectie.

Verder raad ik je discussie groep aan, hierin bevinden zich diverse deskundigen, die het gebied wat jij beschrijft, meerdere malen bezocht hebben.
De discussie groep vindt je op deze pagina: http://www.verenigdestatenvanamerika.com
#2 - 16-11-2003, 14:04 uur

christophe

Dag Paul en Joyce,
Samen met mijn vrouw ben ik 5 jaar geleden op reis geweest in het Westen vd USA.Wij hebben veel gebruik gemaakt van Motel 6.
Wij waren tevreden daarover , altijd proper, 2 dubbele bedden en meestal een zwembad aanwezig en niet duur! Maar wij hadden wel alles op voorhand geboekt via een reisbureau, ook omdat het de eerste keer was.Hier is wel nooit een ontbijt of diner bij maar dat vonden wij geen probleem. Onze huurwagen was van Alamo en was een fullsize Chevrolet Lumina. Ik denk dat je toch best een huurwagen vanuit Europa boekt, is gemakkelijker.
Dat hotel is New York New York Hotel, wij hebben daar toen verbleven, te gek!
Los Angeles is heel groot, daar hebben we ook in een motel 6 geslapen, niet zo ver van Hollywood. Universal Studios is een aanrader!
San Francisco is echt de moeite, wij zijn daar geland en ook vertrokken. Jammer genoeg hebben we maar 2 dagen verbleven in San Francisco, want daarvoor zou je meerdere dagen moeten rekenen. Wij zijn dus van La naar Sf gereden via de kustroute, is ook de moeite, wel veel wegenwerken.
Ik hoop dat ik hiermee een beetje geholpen heb, als er nog dingen zijn mag je ze gerust stellen.
Christophe
#3 - 22-12-2003, 18:22 uur

hdeweert

HY
Beren en elanden zul je op deze reis niet tegenkomen. Wel kun je genieten van natuur in de div parken.Ook moet het geen probleem zijn om een hotel te vinden in elk dorpje staan er een paar en alle waar is naar zijn geld. Vegas is volgens mij het Disney voor volwasene probeer de Achtbaan boven op de Stratosfeer maar eens. Wil je meer weten en zien kijk dan
www.hdeweert.tk
of
http://members.lycos.nl/hdeweert/amerika%202000/motels/motel1.html
#4 - 12-01-2004, 14:41 uur

Mariella

zal ik niet zeggen dat je geen beren en elanden tegen komt. Ik heb ze gezien in Yosemite en Sequoia. Er rende een beer in het donker de weg over vlak voor onze auto en we hebben een moeder beer met haar jong gezien.
Six flags is super gaaf, wij wonen hier en gaan een paar keer per jaar. Probeer wel coupons te krijgen zodat je niet de volle prijs hoeft te betalen, dit geldt voor alle pretparken hier. Je kunt ze vaak krijgen in de hotellobby.
Een grote auto is misschien wel leuk maar verbruikt ook meer benzine, de benzine kan dan wel goedkoper zijn dan in nederland, de prijs is hier ook flink aan het stijgen.
Wil je in een nationaal park in 1 van de lodges blijven slapen dan moet je dit vaak ver van te voren boeken

Veel plezier
#5 - 05-03-2004, 17:17 uur

Nicolay

Hoi,

Ik hoop echt dat je een beer, eland tegenkomt. Ik heb ze in de VS niet gezien. Wij hadden als begin en eindpunt Las Vegas. Je kan dan na je drukke rondrit lekker bijkomen in één van de luxe hotels aan de Strip. Voor meer informatie over Las Vegas moet je gewoon op mijn site www.ilovelasvegas.nl kijken.

De achtbaan in het Hotel New York- New york is kei leuk, vooral als je op het einde door het casino gaat. Als je van actie houdt ga dan ook naar de Stratosphere Tower en pak dan de bigshot en/of X-scream. Als je in de buurt van Page bent ga dan ook naar Antelope Canyon. Zie rubriek leaving Las Vegas op mijn site. Heel veel plezier in de VS.

Viva Las Vegas,

Nicolay Berbers
webmaster www.ilovelasvegas.nl
#6 - 09-03-2004, 20:34 uur
Viva Las Vegas

Nicolay Berbers
Webmaster www.ilovelasvegas.nl

lindas

Je kan ook ipv een hotel een koa nemen.
dit zijn huisjes waar je kan slapen en meestal staan ze midden in de natuur. dit is vaak nog goedkoper als een motel 8.


kijk maar eens op koa.com

je kan het online allemaal regelen of een gids aanvragen waar alle lokaties in staan.

Linda
#7 - 05-04-2004, 22:30 uur

Ronald Verhoog

Je kan ook ipv een hotel een koa nemen.
dit zijn huisjes waar je kan slapen en meestal staan ze midden in de natuur. dit is vaak nog goedkoper als een motel 8.


kijk maar eens op koa.com

je kan het online allemaal regelen of een gids aanvragen waar alle lokaties in staan.

Linda

Vergeet niet dat je bij KOA Cabins (www.koakampgrounds.com) je eigen beddegoed moet meebrengen. Er staat alleen een brits met een matras, het is dus niet te vergelijken met een hotelkamer.

Ronald
#8 - 11-04-2004, 10:59 uur

thebes

Je vraag in welke parken je goed kunt wandelen:
er zijn in Zion NP, Bryce Canyon en Arches NP veel wandelmogelijkheden, zowel hele zware als eenvoudige "hikes".    In Zion zijn bijv. de Riverside Walk, Emerald Pools en vooral Canyon Lookout vrij eenvoudig maar erg mooi.  Angels Lookout is zwaarder en niet voor mensen met hoogtevrees.  In Bryce is de combinatie van Queens Garden Trail en Navajo Loop heel mooi en goed te doen.  In Arches de korte wandeling langs de Courthouse Towers/Park Lane en de langere naar Delicate Arch en door Devil's Garden.
Op de diverse websites van de parken zijn lijstjes met hikes te vinden.  Zoek op google bijv. naar de naam van een park, gecombineerd met hikes.

#9 - 13-04-2004, 12:20 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15