Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het verblijf in een motel?

Discussie gestart

Floortje

In April 2010 gaan wij 2 weken rondreizen. We starten in Phoenix en vertrekken uiteindelijk weer vanuit Los Angeles. We willen met een huurauto ongeveer de volgende route rijden; Phoenix, verschillende parken, Las Vegas, San Fransisco en dan langs de kust naar Los Angeles. Om ons vakantie butget te bepalen vraag ik me af wat de kosten ongeveer zijn voor de overnachtingen in een Motel? We zijn met z'n 2tjes en hechten niet veel waarde aan luxe. Als het maar netjes en schoon is en we een goed bed hebben om in te slapen.
Kan iemand mij vertellen welk bedrag ik ongeveer moet aanhouden per nacht?
Daarnaast vroeg ik me af of het eten en drinken prijzig is of niet?
#1 - 28-06-2009, 17:37 uur

Mrjn

Eten en drinken in restaurants is goedkoper dan in Nederland. Maar voor de meeste Amerikagangers hier geldt dat ze eerst een tripje naar een supermarkt of Walmart doen voor treetjes water, fris, bier en een koelbox. Zo heb je altijd je eigen drinken bij je. Je kunt ook voor je ontbijt en lunch eten bij supermarkten kopen. Boterhammen zoals wij ze eten, kennen ze wat minder in Amerika. Ik vind dat brood in ieder geval niet lekker. Maar je kunt genoeg andere lekkere dingen vinden. Of je gaat uitgebreid ontbijten met pancakes en waffles en je hoeft gegarandeerd niets meer tot een uur of 8 's avonds  :D

Voor motels kun je gebruikmaken van de couponboekjes die je kunt vinden bij de visitor centers en sommige fastfoodketens (Denny's bijvoorbeeld). Daarmee kun je forse korting krijgen op hotelkamers. Reken op prijzen tussen de 50 en 70 dollar, afhankelijk van waar je zit, drukte en keten.

Super 8, Motel 6, Days Inn zijn de goedkopere ketens en over het algemeen zijn die prima. Vermijd de Days Inn in Barstow, California. Daar hebben wij slechte ervaringen met het bed. Dat was een bult in het midden en liep het af naar de zijkant. Je kunt altijd vragen of je eerst de kamer mag zien, overigens.

Als je in de nationale parken wilt slapen, reken dan op veel hogere prijzen.
#2 - 28-06-2009, 18:14 uur

ned in MO

gemiddeld kun je voor $60 slapen in de goedkopere hotels.
Soms goedkoper enne als je niet op je mondje gevallen bent gewoon om korting vragen.
Soms kan de klerk geen korting geven (vanwege het systeem)
oplossing daarvoor is vragen of ie je dan de 1 persoons rate kan geven (maar dan wel met twee personen slapen)
op deze manier kan ie je wel een korting in het systeem geven ;D
Zo sliep ik  in Texas voor 29.99 in texas met vrouw en twee kinderen bij motel 6
#3 - 29-06-2009, 05:50 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

Pete.Z

Ik vind het wel heel erg optimistisch, die prijzen, eerlijk gezegd lijkt het me een stuk eerlijker om uit te gaan van 80 dollar per nacht, dan zit je op zeker dichter in de buurt.
Heb je het toch altijd goedkoper, valt het alleen maar mee, maar ik zou geen budget maken op 50 dollar per nacht.
#4 - 29-06-2009, 18:53 uur

Floortje

Bedankt voor de reacties. Ik heb al een aantal mensen gevraagd wat de kosten voor een motel overnachting ongeveer bedragen. Zijn noemden 40 $ per nacht. Dat is dus wel heel erg optimistisch... We kunnen inderdaad beter een wat ruimer budget bij elkaar sparen om zo in ieder geval genoeg dollartjes te hebben!
Bedankt voor de tips mbt kortingen scoren! Altijd goed natuurlijk voor die zuinige Hollanders!

Is het een goed idee om een Lonely Planet aan te schaffen? Zelf vind in dit ten eerste al heel erg leuk om weken (of zelfs maanden..) van tevoren in te lezen en zo alvast weg te dromen over de reis. Bijvoorbeeld tijdens onze rondreis op Bali hebben wij ook heel veel gebruik gemaakt van de Lonely Planet er dat werkte heel erg goed. Of zijn er ander soort boeken aan te raden?

Het lijkt me inderdaad een goed plan om een koelbox aan te schaffen en aankopen in de supermarkt te doen. Zo kunnen we overdag eten en drinken en s' avonds altijd nog lekker uit eten gaan.

Dat wordt sparen.... Wat raden jullie aan voor totaal budget voor het verblijf voor 14 dagen, met 2 volwassenen?
#5 - 29-06-2009, 22:12 uur

Freddytex

45 50 $ is geen probleem hoor . Voor 20/4 kan je bvb de Ramada Ltd in Scottsdale reserveren aan 46,51$ taks inbegrepen en dit via wyndham rewards.
Op mijn verschillende reizen heb ik zeer veel gebruik gemaakt van deze website en de laatste jaren via mijn laptop tot een dag voor aankomst. Indien je enkele maanden voor je vertrek inschrijft voor wyndham rewards krijg je een kaart toegestuurd en kan je punten sparen ook nog.
Succes
#6 - 29-06-2009, 22:44 uur

Marianne

Ik vind 40 dollar echt heel weinig. Misschien dat je daar in Scottsdale iets voor kunt krijgen, maar in de parken en in steden als LA en SF ben je echt veel meer geld kwijt.
Kijk eens in ons 2008-verslag voor recente prijzen. Je zult met priceline of hotwire goedkoper uit zijn, en met z'n tweeen is het soms ook wel eens goedkoper dan met z'n vieren, al was het maar omdat je dan wat flexibeler bent.

Kijk eens naar Motel6. Prima kamers, basic, maar schoon. Je zult zien dat die bij toeristidsche gebieden ook al veel prijziger zijn dan er buiten.

Eten en drinken is net zo duur als je zelf wilt. Ik ben bezig om in ons 2008-verslag ook de kosten voor het eten erbij te zetten, is nog niet helemaal klaar, maar je kunt voor de eerste dagen al iets vinden.

Marianne
#7 - 29-06-2009, 23:45 uur

JoeSee

Door ervaring wijs geworden: Je krijgt wat je betaalt.
Goedkoop uit een flyer met coupons is meestal: kapot stopcontact, niet al te fris beddengoed, ontbijt van donuts, witbrood met jam, oude lawaaige airco, e.d.
Ook voelden wij ons vaak niet echt veilig in die goedkope motels.

Iets duurdere klasse (80-100 dollar) bij Holiday Inn Express, Best Western enzo betekent: veiliger aanvoelende omgeving, betere bedden, uitgebreid ontbijtbuffet met aardappels, worstjes, ei, melk, pancakes, etc.

Het verschil met de goedkope klasse is (afhankelijk waar je bent) dus ongeveer 30-40 dollar, maar als je de ontbijtkosten meerekend is het verschil niet zo groot als je met meerdere personen reist.

Overweeg ook eens een tent overnachting. Vooral in de parken is dit handig, goedkoop, dicht bij natuur. Wij wisselen beiden af en dit bevalt ons erg goed.
#8 - 30-06-2009, 08:44 uur
« Laatst bewerkt op: 30-06-2009, 09:03 uur door JoeEsE »

Bas_en_Es

Hoi,

50 dollar lijkt mij wel ok, maar inderdaad niet in de grote steden en de parken, daar betaal je het dubbele. Als je ter plekke boekt, ben je wel wat goedkoper uit. Het ligt ook nog eens aan de koers die in ons geval best gunstig was (nu nog gunstiger!). Eenmaal hebben we voor 27 euro geslapen en dit was prima (zwembad, ontbijt) Voor 50 euro hadden we in palm springs ook een heel mooi motel, maar dan zonder ontbijt. Je moet ook wat geluk hebben, de meeste kamers hebben we pas ter plekke betaald met de creditcard en dan was de koers gunstiger dan als we het al thuis hadden betaald (maar hierin heb je geen keuze, ligt aan hotel/motel).
Je kunt allerlei sites met elkaar vergelijken, soms krijg je korting als je het niet meer kunt annuleren. en als je dan zeker weet dat je die bepaalde datum ergens slaapt, is het prima toch? Ook handig om een ANWB-pas te hebben, krijg je ook korting mee (soms ook terwijl je het al thuis geboekt hebt!)
Denk wel geneogn tips  ;D
Succes ermee!
Groetjes,
Bas en Es.
#9 - 30-06-2009, 15:48 uur

bedeve

Goeie tip !
Bij was de kaart er binnen twee weken.
Onliner aanmelden geeft een printbare tijdelijke "kaart"
Bruikbaar in een hele range van hotels ; van super 8 tot Ramada Inn en verderop in de sterren.
Direct Voordeel : 15% korting.En tussen 4 juni en 30 september :  twee nachten gelogeerd ; een nacht gratis.
aanmelden : www.wyndhamrewards.com/ie/freenight

Kijken !!
 

45 50 $ is geen probleem hoor . Voor 20/4 kan je bvb de Ramada Ltd in Scottsdale reserveren aan 46,51$ taks inbegrepen en dit via wyndham rewards.
Op mijn verschillende reizen heb ik zeer veel gebruik gemaakt van deze website en de laatste jaren via mijn laptop tot een dag voor aankomst. Indien je enkele maanden voor je vertrek inschrijft voor wyndham rewards krijg je een kaart toegestuurd en kan je punten sparen ook nog.
Succes
#10 - 30-06-2009, 17:49 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15