Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

rondreis florida in juli

Discussie gestart

peterenelien

Ik wil in juli met mijn gezin een rondreis door Florida maken, waarbij de parken bij Orlando een van de hoogtepunten moet worden. Is dit een goed idee of is dit sterk af te raden vanwege de warmte. Wie heeft er in deze periode ook al eens een rondreis door Florida gemaakt.
#1 - 26-01-2004, 22:48 uur

pellemans

Ik woon in Florida dus ik weet wat heet is. En juli is inderdaad wel heet, maar ik heb de parken ook wel eens bezocht in die maand en het was goed te doen. Draag een petje of zoiets. Als de temperaturen boven de 95 graden uitkomen, doe dan een beetje rustig aan, zeker als je kleine kinderen hebt. En regelmatig ergens naar binnen voor de AC of lekker buiten in de schaduw blijven. Zorg ook voor zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsfactor (liefst boven de 40). En veel water drinken!

Peter-FL
#2 - 04-02-2004, 19:40 uur

madam mikmak

hoi, wij hebben in 2001 in het hoogseizoen ook een rondreis gemaakt dor florida en het is wel warm,maar heel erg de moeite waard,het was deze zomer in europa ook erggggg warm en ik was liever daar weer geweest en we gaan ook weer naar amerika in het hoogseizoen ,nu naar new orleans en omstreken.
maar de temperatuur moet je echt niet tegen houden hoor, een petje is inderdaad een goede tip en je hebt van die flesjes met een soort propellertje erop daar kan je je gezicht mee nat sproeieren en dat is erg handig en neem flesjes water mee als je naar de pretparken gaat ,scheelt je veel geld.
als je nog meer wilt weten,zeg het maar.
wij vonden de kust van mexico erg mooi en miami weinig aan,maar smaken verschillen.
boven daytona ligt sint augustinus [als ik het goed heb] en daar is het heel leuk,heb je leuke winkeltjes en aparte souveniertjes .
veel plezier,ellen. :)
#3 - 22-02-2004, 22:55 uur

pha

Hallo,

Wij zijn 5 jaar terug naar florida geweest. Wat wij deden was eerst de water attracties zodat we lekker cool waren. Zo hadden wij weinig last van het warme weer. Vergeet niet om naar kennedy space cenre te gaan dit is echt geweldig. Een ervaring om nooit te vergeten. Ook bij Universel studio's heb je een extra park die een van de beste 8 banen heeft(de Hulk) Dit park is gebasseerd op alle striphelden in america, zoals bettie Boop en spiderman en batman. Echt heel leuk voor kinderen.
Ik hoop dat jullie het geweldig krijgen daar.
Hoor het graag,

Groetjes
Patricia
#4 - 23-05-2004, 17:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15