Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Spring Break Parties

Discussie gestart

xYASSiiNEx

Hallo,

Er zijn vast nog wat mensen die wel wat weten over spring break parties?
Want ik vroeg me af of je kon mee feesten zonder dat je ook echt op een amerikaanse college zit?
(toerist uit NL bijvoorbeeld ;)
#1 - 02-09-2011, 23:53 uur

Rent your tent usa

Een populaire plek is Port Aransas aan de Texaanse kust. Rijen auto's  staan er op het strand tijdens Spring break. Grappig genoeg alleen aan het begin van het strand. Een kilometer verder is er niets meer. Ik geloof dat ze ook kamperen. Er zijn een paar kampeer terreinen in de buurt. Het is er heel klein. Je hebt er een bekende uitkijkplaats voor vogel liefhebbers, daar is ook een zoetwatergedeelte waar je krokodillen hebt. Het is heel apart om over loopbruggen te gaan met onder je de krokodillen en allerlei verrekijkers om je heen van mensen die de vogels bestuderen.

Verder is er South Padre Island, helemaal in het zuiden vlak bij de Mexicaanse grens. Port Aransa ligt 3 uur van Austin.
Galveston ligt een uur ten zuiden van Houston.
Email me gerust als je meer preciese vragen hebt of dat je de data wilt weten van Springbreak volgend jaar.
#2 - 14-10-2011, 18:50 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15