Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

nieuwkomer

Discussie gestart

Natalie

Hallo, even voorstellen.
Wij zijn Andreas en Natalie Mouratidis uit Limburg.
Wij zijn ons aan het informeren naar de mogelijkheden te emigreren naar de V.S.
Door te surfen op het net, kwamen wij op deze geweldige pagina uit. Wij kunnen hier veel info uit halen, en wellicht kunnen we nog reacties op onze vragen krijgen.
Wij hebben een woon/werkaanbod gekregen van familie in C.A. met een eigen bedrijfje. We hoeven dus alleen nog een visum, zodat wij er kunnen werken. Wij moeten ons nog inschrijven op de DV 2006. Wie heeft tips?? Wij struikelen nog over de juiste inzending van de foto's. Is het inschakelen van een bureau een optie , zoja welke wordt er aanbevolen??
Wij hopen van jullie tips en reacties te mogen ontvangen!!!
#1 - 08-11-2004, 01:32 uur

Chiefram

Hallo Andreas en Mouratidis,

Geweldig! Jullie vrienden kunnen voor jullie een (werk) visum aanvragen, dat mogen jullie niet zelf doen.

Wat die foto betreft, neem de eisen mee op papier en ga naar een goede fotozaak/fotograaf en vraag of ze het voor je op cd-rom willen zetten (de foto dan) of laat het gewoon afdrukken en scan het thuis (volgens de specifikaties) in. Daarna kun je nog voordat je de aanvraag DV indient, door dezelfde site de foto laten kontroleren op juistheid. (Let op, dit kontroleert alleen het aantal pixels en afmetingen en grootte, dus niet of je gezicht aan de eisen voldoet).

Ik zou zelf de aanvraag DV online doen. Het is zo simpel, dat je echt geen buro nodig hebt.

Succes!
 :D
#2 - 08-11-2004, 19:27 uur

Jez

Hoi!
Heeft jullie familie ook overwogen om voor jullie een werkvisum aan te vragen? Of moeten jullie zelf voor een visum zorgen? En mag ik vragen waar in CA?
#3 - 08-11-2004, 20:55 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15