Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

winkelen op New York airport

Discussie gestart

wilma

Hallo,

Wij moeten 7,5 uur zoet brengen op New York Airport. Het is dan 9. 00 's avonds Nederlandse tijd  en dat eindigt dus midden in de nacht. We zouden New York in kunnen gaan, maar op de terugweg blijven we 2 dagen in New York en onze kinderen zijn dan waarschijnlijk al zo moe dat ze willen slapen en ik het rondsjouwen met hen in New York eigenlijk niet zie zitten. Nu zou ik wel op het vliegveld willen winkelen. Ik weet niet wat je er allemaal kunt kopen, maar ik ben geinteresserd in kleding, schoenen en een digitale videocamera. Kun je dat daar prima kopen of is het op een vliegveld veel duurder dan dat je in een stad in  Amerika gaat winkelen?

groetjes, Wilma
#1 - 27-06-2008, 21:05 uur

Hans B

New York Airport ??

J.F.K.
Newark
La Guardia

??
#2 - 28-06-2008, 05:05 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

Pieter79

Ik heb ook een keer een uur of 7 of 8 daar rond moeten op JFK vanwege slecht weer en banden wisselen op m'n vliegtuig. De winkels die daar zijn verkopen eten/drinken, boeken/CD en de rest de bekende duty free artikelen zoals parfum, juwelen, drank etc. Ik ben er in ieder geval snel uitgekeken. Om vanaf JFK naar Manhattan te reizen ben je op en neer zeker zo'n 3 uur kwijt en dan heb je nog niets gezien. In Manhattan zelf kun je ook maar 1 blok doen of je moet weer met de taxi erop uit. Je hebt je koffers ingepakt, dus veel kun je waarschijnlijk niet meer meenemen.

Mijn advies; neem wat boeken mee, een mp3 speler en een kleine bal of ziets voor de kinderen (ik weet niet hoe oud ze zijn) om mee te spelen en probeer je tijd daar mee door te komen. Langer dan 1-2 uur winkelen hou je denk ik op een vliegveld niet vol...

Succes!
#3 - 28-06-2008, 11:30 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

wilma

We zitten op JFK. Ik had gehoopt een digitale videocamera te kunnen kopen of kleding/schoenen . Maar helaas dus. Ik heb natuurlijk boeken en puzzelboekjes en mp3 mee maar die heb ik in het vliegtuig ook allemaal al gebruikt denk ik. De kids zijn 10 en 12 jr. heen en weer naar Manhatten lijkt me niet verstandig. Dus we moeten het maar uitzitten denk ik.

Bedankt voor jullie reacties.

Groetjes, Wilma
#4 - 28-06-2008, 13:58 uur

Pieter79

Het hangt er natuurlijk vanaf in welke terminal je bent, voor een volledig overzicht dus deze link: http://www.ifly.com/john-f-kennedy-international-airport/shops-stores

Kleding en electronica kun je ook zo in de States kopen, vaak goedkoper dan hier. Mijn ervaring is dat de duty free shops helemaal niet zo goedkoop zijn als dat ze beweren.
#5 - 28-06-2008, 14:39 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15